Forside * Nyheder

Spotify introducerer musikvideoer i Danmark

-
(Foto: Omid Armin/Unsplash)

Spotify har netop annonceret, at deres musikvideofunktion nu bliver tilgængelig i Danmark. Funktionen, som i første omgang er en beta, kan benyttes af Spotify Premium-abonnenter.

Tidligere på året, i marts, blev funktionen rullet ud i 11 lande, men Danmark var ikke med i den første bølge. Nu kan danske brugere endelig glæde sig over muligheden for at se musikvideoer direkte i Spotify-appen.

 

Annonce:

Udover at tilbyde musikvideoer lancerer Spotify også en ny funktion kaldet ‘Time Synced Switch’, der gør det nemt at skifte mellem video og almindelig lytning med et enkelt klik. Derudover vil brugere få foreslåede videoer baseret på Spotifys algoritmer og modtage notifikationer, når nye musikvideoer bliver tilgængelige.

Funktionen er tilgængelig på flere platforme, herunder iOS, Android, desktop og tv-enheder, og udrullingen sker gradvist i løbet af de kommende uger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.