Forside * Nyheder

Sony udvider LinkBuds-serien med LinkBuds Fit, LinkBuds Open og LinkBuds Speaker

-

Sony har netop præsenteret tre nye produkter i deres LinkBuds-serie: LinkBuds Fit, LinkBuds Open og LinkBuds Speaker.

Produkterne kombinerer høj lydkvalitet med et fokus på personlig stil og brugervenlighed, og er designet til både aktiv brug og dagligdagens lytteoplevelser.

 

Annonce:
LinkBuds Fit

LinkBuds Fit er udviklet med komfort i fokus. De nyudviklede Fitting Supporters og Earbud Tips sikrer, at hovedtelefonerne sidder behageligt hele dagen, selv under længere tids brug. Med støjreduktion og en Auto Ambient Sound-tilstand tilpasser de sig brugeren og omgivelserne. LinkBuds Fit er også tilgængelig i flere farver, herunder en violet udgave i samarbejde med sangerinden Olivia Rodrigo.

 

LinkBuds Open

LinkBuds Open adskiller sig med et åbent ringdesign, der giver brugeren mulighed for at være til stede i omgivelserne, samtidig med at man lytter til musik eller opkald. Dette design gør det muligt at høre lyde fra omgivelserne uden at fjerne hovedtelefonerne. Ligesom Fit-modellen er Open også kompatibel med Olivia Rodrigos signaturfarve, og begge modeller tilbyder brugerdefinerede EQ-indstillinger skabt af sangerinden.

 

LinkBuds Speaker

Ud over hovedtelefonerne lancerer Sony også LinkBuds Speaker, en bærbar højttaler, der byder på klar og velafbalanceret lyd. Med Auto Switch-funktionen kan brugerne nemt skifte mellem afspilning via hovedtelefoner og højttaleren. Højttaleren er vandafvisende med IPX4-certificering og har en lang batterilevetid på op til 25 timer, hvilket gør den velegnet til brug både indendørs og udendørs.

Sony fortsætter deres samarbejde med Olivia Rodrigo, hvilket afspejles i designet af både hovedtelefonerne og lydindstillingerne. Fans kan dermed lytte til musik med brugerdefinerede indstillinger, der matcher sangerindens præferencer.

De nye produkter i LinkBuds-serien er kompatible med Sonys opdaterede Sound Connect-app, der giver brugerne mulighed for at tilpasse deres lytteoplevelse yderligere.

 

Pris og levering

  • LinkBuds Fit er tilgængelig fra oktober til en vejledende udsalgspris på 1.600 kr.
  • LinkBuds Open er tilgængelig fra oktober til en vejledende udsalgspris på 1.600 kr.
  • LinkBuds Speaker er tilgængelig fra oktober til en vejledende udsalgspris på 1.500 kr.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.