Forside * Nyheder

SÅ ER DER BAS! SVS lancerer 17″subwoofers

-

Ny serie subwoofere fra SVS: 17-ULTRA REVOLUTION

Pressemeddelelse, Redigeret af Morten Stjernholm

8 år efte laceringen af den populære 16 Ultra serie af Subwoofere fra amerikanske SVS, kommer nu en ny, endnu større serie: 17 Ultra Revolution serien.. 

Annonce:

Som navnet antyder, er der i den nye Ultra-serie blevet plads til en nyudviklet 17″ basenhed med en gigantisk, dobbelt 8″ svingspole.

Den nye forstærker med navnet STA-2800 er den kraftigste forstærker der nogensinde har siddet i en SVS-subwoofer og i kombination med en DSP der er næsten fem gange hurtigere end hvad SVS tidligere har haft til rådighed, siger SVS  at de har flyttet grænsen for hvor dybt og kraftigt deres subwoofere kan spille.

Den nye 17″ basenhed er klemt ned i den samme kabinetstørrelse som 16-serien (så din bedre halvdel ikke opdager du har opgraderet….) , ved at rykke betjeningsdisplayet fra fronten om på bagsiden, og derved udnytter kabinettet endnu bedre. Det velkendte frontgitter i metal er også blevet udskiftet til en mere elegant og slankere frontgril i stof, der kan “basserne” på 55-75 kilo til at se nærmest helt uskyldige ud.

Skat, er du ikke glad for det nye lille kaffebord?

Indbygget rumkorrektion: For at maksimere potentialet i det miljø subwooferen placeres i, er den nu også blevet udstyret med automatisk rumkorrektion, men kan selvfølgelig fortsat justeres let via den smarte app til iOS eller Android.

Portede og sealed modeller

SVS 17 Ultra Revolution kommer i en lukket og ported version under navnene SB-17 Ultra Revolution (kr. 25.999) og PB-17 Ultra Revolution (kr. 29.999.-), der i følge den danske importør AV-Connection begge forventes klar til levering ultimo oktober.

Priser:

SVS SB17 Ultra Revolution – Lukket subwoofer Vejl. pris 25.999,-

SVS PB17 Ultra Revolution – Ported subwoofer. Vejl. pris  29.999,-

Mere information kan fås hos AV-Connection:

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.