Forside * Nyheder

Oplev europas største elbilmesse i København

-
Porsche Macan Electric vises på eCarExpo i BellaCenter. Foto: Porche

22 elbilmærker kommer forbi eCarExpo i Bella Center sidste weekend af oktober

Hele 22 bilmærker udstiller sine elbiler på Europas største elbilmesse, eCarExpo, i Bella Center 25.-27. oktober. Blandt dem er prominente mærker som Porsche, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo og Rivian, der for første gang deltager på eCarExpo i Danmark.

Danskerne har for alvor omfavnet elbiler, og det blev tydeligt på sidste års eCarExpo, hvor cirka 21.000 besøgende fandt vej til Bella Center. I år er der endnu flere klassiske europæiske bilmærker, som debuterer på messen, herunder Porsche, Peugeot, Citroën og Alfa Romeo. Også det amerikanske mærke Rivian er med for første gang, repræsenteret af Rivian Owners Club.

Annonce:

Camilla Messer Thomsen fra eLife Nordic AB, arrangøren bag eCarExpo, siger:

“Det er spændende at se, hvordan de europæiske mærker satser stort lige nu. Alt fra kompakte biler fra Italien og Frankrig til store luksusmodeller fra Porsche, Mercedes-Benz, BMW og Audi vil være til stede.”

Hun tilføjer også, at sidste års messe havde stor fokus på de kinesiske mærker, men markedet ændrer sig hurtigt, og i år er det de europæiske og amerikanske brands, der stjæler rampelyset.

Premiereoplevelser på programmet

Selvom alle premierer endnu ikke er offentliggjort, er der allerede spænding i luften omkring præsentationen af ikoniske modeller i elektrisk udgave. Blandt højdepunkterne er Renault 5 og Ford Capri, som får deres danske premiere, samt Audi A6 Avant e-tron og den nye Škoda Elroq.

Amerikanske pickups og MG’s roadster på programmet

Elbilerne har nu udvidet sig til segmenter, hvor de tidligere ikke var repræsenteret, eksempelvis amerikanske pickups. På messen vil Tesla præsentere sin ekstreme Cybertruck, og Rivian vil fremvise deres R1T. Også MG’s sportsvogn Cyberster, en tosæders roadster, vil kunne opleves.

“Det bliver et imponerende bredt udvalg, og vi har modtaget indikationer på flere spændende premierer, som vi håber snart at kunne afsløre,” siger Messer Thomsen begejstret.

Bilmærker på eCarExpo i København 2024

Alfa Romeo
Audi
BMW
BYD
Citroën
Ford
Hongqi
Kia
Mercedes-Benz
MG
MINI
Peugeot
Polestar
Porsche
Renault
Rivian
Škoda
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo
XPENG

 

Fakta om eCarExpo

eCarExpo er den førende europæiske messe for e-mobilitet. Her kan besøgende opleve de nyeste elbilmodeller, prøvekøre mange af dem og få værdifuld viden om opladning, rækkevidde og totaløkonomi. Messen finder sted i Bella Center, hvor fredag den 25. oktober er dedikeret til branchen, mens lørdag den 26. og søndag den 27. oktober er åbne for publikum.

eCarExpo afholdes i samarbejde med Norlys, Clever, FDM, Mobility Denmark, Dansk e-Mobilitet, DI Bilbranchen, Drivkraft Danmark, Elbilviden.dk og Politiken.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.