Forside * Nyheder

Ny kæmpe Power-butik slog alle rekorder

-
Foto: recordere.dk

Danmarks største elektronikbutik satte rekord på åbningsdag i Odense

Åbningen af Powers nye butik i Odense blev en kæmpe succes, hvor mere end 50 kasseapparater summede konstant i hele 20 timer fra tidlig morgen til midnat. Flere kunder ventede i kø i over et døgn for at sikre sig de bedste tilbud.

Butikken, der med sine 5.500 kvm er danmarks største elektronik- og hvidevare butik, fik en rekordomsætning på 51 millioner kroner på åbningsdagen. En præstation, som administrerende direktør Jesper Boysen er både overrasket og stolt over.

Annonce:

“Jeg er så træt, men jeg er simpelthen flyvende,” fortæller Jesper Boysen om den hektiske åbningsdag. “Vi skal lige nive os selv i armen, for vi har simpelthen fået en opbakning i Odense, som jeg aldrig har prøvet før”, til Fyens Stifttidende

Den tidligere rekord blev sat ved åbningen af Power i Ishøj, hvor butikken dér omsatte for 36 millioner kroner på åbningsdagen. Den nye butik i Odense slog denne rekord med hele 15 millioner mere. Jesper Boysen bemærker:

“Vi nåede 51 millioner i går. Jeg tror ikke, der er nogen butikker i Europa, der nogensinde har gjort det på en åbningsdag”

Udover det imponerende salg blev arrangementet overværet af Powers medarbejdere fra hele landet, hvor 46 procent af den samlede medarbejderstab mødte op i Odense for at hjælpe med åbningen. “Der var brug for fuld bemanding,” forklarer Boysen, som takker alle involverede for deres indsats, skriver avisen.

Ifølge Boysen var der ingen specifikke produkter, der drev omsætningen, men snarere et bredt udvalg af varer: “Det var egentlig meget bredt. Folk havde sparet op. Det var lige fra hvidevarer, tv, telefoner og computere,” siger han. “Det plejer at være mobiltelefonerne, der løber rigtig stærk, men det var en bred vifte af det hele”, fortæller han til avisen.

Trods den enorme omsætning havde Power sikret sig masser af varer på hylderne, så kun få gik forgæves i tilbudsjagten. Kun PlayStation 5 blev udsolgt fredag, hvilket ifølge direktøren skyldes en massiv efterspørgsel efter lige den konsol.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.