Forside * Featured

Netflix hæver priserne i Danmark – nu op til 169 kr.

-
Foto: recordere.dk

Netflix har sat priserne op i Danmark, med flere nye danske titler på vej

Fra i dag er det blevet dyrere for danske Netflix-brugere at følge med i deres yndlingsserier og film. Netflix har nemlig annonceret en prisstigning, der er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

Priserne vil nu ligge mellem 89 kr. og 169 kr. afhængigt af, hvilket abonnement man vælger. Tidligere kostede et basisabonnement 79 kr., mens et premiumabonnement lød på 149 kr.

Annonce:

“Vi tilbyder en række forskellige abonnementer for at imødekomme en bred vifte af behov, og i takt med at vi løbende leverer mere værdi til vores medlemmer, beder vi dem indimellem om at betale lidt mere. Fra i dag justerer vi priserne i Danmark, med priser startende fra 89 kr.,” udtaler en talsperson fra Netflix til MediaWatch.

Prisjusteringen sker samtidig med, at Netflix lover flere nye danske titler efter en periode med få lokale produktioner. Jenny Stjernströmer Björk, vicedirektør for nordisk indhold i Netflix, udtalte på Copenhagen TV Festival i august, at nye projekter er på vej.

“Det virker som om, vi ikke har lavet så meget, men det har været nogle udfordrende år i Danmark. Som konsekvens af pausen har vi ikke haft mange nye titler, men vi har haft så travlt i år. Vi har indkøbt og identificeret mange nye projekter,” sagde hun dengang til MediaWatch.

De nye priser på Netflix er:

  • Basic kr. 89/måned (før 79 kr)
  • Standard kr. 129/måned (før 114 kr)
  • Premium kr. 169/måned (før 149 kr)

Med prisstigningen håber Netflix at kunne levere endnu mere indhold til sine danske abonnenter i de kommende år.

 

Se også

Reklame-Netflix går udenom Danmark

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.