Forside * Featured

Kanalprisstigninger hos YouSee Play

-
Foto: recordere.dk

Prisstigninger på sportskanaler hos YouSee Play i 2025

Forleden annoncerede YouSee prisstigninger på deres tv-pakker til næste år, og begrundede det med at især sport er blevet dyrere. I den forbindelse gik deres tv-streaming, YouSee Play, fri.

Men nu kommer der ogsp prisstigninger på sport på YouSee tv-streaming. Der er annonceret ændringer i deres pointsystem for sportskanaler, som træder i kraft fra den 1. januar 2025. Det skriver digitalt.tv

Annonce:

Selv om prisen på selve tv-pakken i YouSee Play, hvor kunderne selv kan blande tv og streamingtjenester, holdes stabil, vil det fremover kræve flere point at få adgang til visse sportskanaler.

De mest populære sportskanaler, TV 2 Sport og TV3+, vil blive påvirket af stigningerne. TV3+ stiger med 1 point fra 4 til 5 point, mens TV 2 Sport hæves med 1 point fra 3 til 4.

Disse ændringer betyder, at kunder, der ønsker adgang til disse kanaler i deres YouSee Play-pakker, skal afsætte flere point, hvilket i praksis kan resultere i højere omkostninger, hvis man vil beholde samme antal kanaler eller kombinationer som tidligere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.