Forside * Featured

iRobot lancerer Roomba Combo 2 Essential med AutoEmpty-dock

-

iRobot udvider deres sortiment med en ny prisvenlig robotstøvsuger, Roomba Combo 2 Essential, som er en del af virksomhedens 2-i-1-serie.

Denne nye model tilbyder dobbelt rengøringskraft sammenlignet med den tidligere version, Roomba Combo Essential. Den er også udstyret med en AutoEmpty-dock, der giver op til 60 dages håndfri betjening, hvor robotten automatisk tømmer sin støvbeholder.

Roomba Combo 2 Essential har en række nye funktioner, herunder et 4-trins rengøringssystem med kraftigere sugeevne, en genanvendelig moppe og forbedret navigation. Robotten er designet til at kunne håndtere både tæpper og hårde gulve og kan rengøre i op til 120 minutter på en opladning. Når batteriet er lavt, vender robotten automatisk tilbage til docken for at genoplade og genoptage rengøringen.

Annonce:

 

AutoEmpty-docken muliggør op til 60 dages håndfri rengøring, hvor støvet opbevares i en forseglet pose, der opfanger selv de mindste partikler. Derudover er Roomba Combo 2 Essential udstyret med iRobot OS, som gør det muligt for kunderne at automatisere rengøringsrutinerne, herunder at lade robotten starte rengøringen automatisk, når de forlader hjemmet.

Den nye model henvender sig til travle husstande, som ønsker en mere effektiv og tidsbesparende rengøringsløsning.

Pris & tilgængelighed

Roomba Combo 2 Essential er tilgængelig i hvid og sort.

  • Vejledende udsalgspris: DKK 2.999,-
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.