Forside * Nyheder

Glorious Gaming lancerer nye mini-gaming-mus

-

Glorious Gaming har netop offentliggjort de seneste tilføjelser til deres V2 Mouse-serie.

De nye modeller, Model O 2 Mini og Model O 2 Mini Wireless, bygger videre på den prisvindende teknologi fra tidligere udgaver og tilbyder en mere kompakt formfaktor.

Annonce:

Model O 2 Mini er 6 procent kortere og smallere end sin forgænger, hvilket gør den velegnet til brugere med mindre hænder eller dem, der foretrækker fingerspids- eller claw-greb. Vægten er også markant reduceret: Den kablede version vejer kun 49 gram, mens den trådløse version vejer 57 gram. Dette gør dem lettere end mange af konkurrenterne på markedet.

En af de nye funktioner i Model O 2 Mini Wireless er den dobbelte trådløse forbindelse, som tilbyder både en 24 GHz lag-fri forbindelse til gaming samt Bluetooth 5.2 til almindelig brug. Batterilevetiden er imponerende med op til 210 timer i Bluetooth-tilstand.

Begge modeller er udstyret med Glorious’ BAMF 2.0-sensor og understøtter Motion Sync-teknologi for optimal præcision. Musene har også mekaniske kontakter, der er testet til at holde op til 80 millioner klik, hvilket gør dem velegnede til lange gaming-sessioner.

De nye mus kan tilpasses gennem Glorious CORE 2.1-softwaren, hvor brugerne kan justere alt fra belysning til avancerede indstillinger som DPI og polling rates.

 

Pris og levering

Model O 2 Mini og Model O 2 Mini Wireless er nu tilgængelige til henholdsvis 519 DKK og 819 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.