Forside * Featured

Eufy lancerer nyt overvågningskamera med farve-nattesyn

-

Den 17. oktober 2024 lancerede Anker Innovations sit nye overvågningskamera, eufyCam S3 Pro i Norden, som er den seneste tilføjelse til eufys serie af sikkerhedskameraer.

Kameraet er udstyret med MaxColor Vision, som gør det muligt at optage farvebilleder selv i total mørke. Teknologien er baseret på en 1/1,8-tommer CMOS-sensor og en F1.0 blænde, der sammen med en AI-styret billedsignalprocessor sikrer skarpe billeder.

Annonce:

Kameraet har også en bevægelsesfølsom spotlight, der justerer sin lysstyrke automatisk. Lysstyrken kan også justeres manuelt via eufy-appen.

 

eufyCam S3 Pro gemmer optagelser lokalt, så brugerne undgår abonnementsgebyrer. Kameraet kan desuden synkroniseres med Homebase S380, som tilbyder udvidet ansigts- og kropsgenkendelse via BionicMind AI. Brugere kan opgradere den lokale lagring fra 16GB til 16TB.

eufyCam S3 Pro er udstyret med Radar + PIR dobbelt detektion, der bruger en avanceret algoritme til at filtrere irrelevante bevægelser som insekter, regn og vind. Denne teknologi reducerer falske alarmer med op til 99% nøjagtighed, hvilket giver boligejere mulighed for at overvåge deres ejendom mere præcist. Kameraet kan opfange detaljer som en nummerplade på op til 12 meters afstand. Derudover tilbyder kameraet en tilpasselig snapshot-funktion, som tager periodiske billeder gennem dagen, så brugeren nemt kan gennemgå dagens begivenheder uden at bruge unødvendig batterikapacitet.

eufyCam S3 Pro har også et integreret solpanel med SolarPlus 2.0 teknologi, som er 50% mere effektivt end tidligere versioner. Med blot en times dagligt sollys kan kameraet forblive fuldt opladet. Kameraet er desuden udstyret med et 13.000 mAh batteri, der kan give strøm i op til 365 dage på egen hånd. For ekstra backup under overskyede perioder medfølger der et aftageligt solpanel, som kan placeres i nærheden af enheden for yderligere opladning.

Kameraet er også udstyret med tovejs lyd med intelligent støjreduktion. En dobbelt-mikrofon opsamler tydeligt menneskestemmer på op til 8 meters afstand, mens AI-baseret lydteknologi fjerner baggrundsstøj. Brugerne kan desuden indstille kameraet til at udløse en sirene eller stemmeadvarsler ved bevægelse for at skræmme potentielle indbrudstyve væk.

 

Pris og levering

eufyCam S3 Pro er tilgængelig i Danmark fra den 17. oktober. Prisen for en pakke med to kameraer og en Homebase starter ved 4.499 DKK, og kameraet kan købes separat for 1.999 DKK.

Recordere.dk er blevet lovet et sæt til test, som vi håber at kunne bringe senere på måneden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.