Forside * Nyheder

E.ON og PowerGo fejrer nye lynladeparker med gratis opladning

-

To af landets største ladeoperatører, E.ON Drive Infrastructure og PowerGo, markerer åbningen af deres nye lynladeparker ved Lillebælt med en åbningsfest fredag den 11. oktober.

Fra kl. 13 til 17 vil elbilister kunne nyde gratis opladning, hvilket giver en oplagt mulighed for at få ladet op til efterårsferien.

Annonce:

De nye lynladeparker, placeret på rastepladserne Lillebælt Syd og Lillebælt Nord langs Fynske Motorvej, er et resultat af operatørernes nylige succes i et udbud fra Vejdirektoratet. E.ON har åbnet to lynladeparker med i alt 30 ladepunkter, mens PowerGo har etableret én park med 14 ladepunkter. Samarbejdet mellem operatørerne, selvom det ikke omfattede selve udbuddet, har fokuseret på fælles visioner om brugervenlighed og grøn energi.

Begge operatører har sikret, at elbilister kan oplade med certificeret grøn strøm, hvilket understøtter deres fælles ambitioner om en bæredygtig omstilling af transportsektoren. Ifølge PowerGos direktør, Ivo van Dam, er lynladning ved strategiske knudepunkter afgørende for at fremme elbilismen i Danmark.

Besøgende til åbningsfesten kan desuden nyde en kop kaffe eller varm chokolade, mens de venter på, at deres bil lader med grøn energi.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.