Forside * Featured

DR login-krav indfases over 6 måneder

-
DR Byen. Foto: recordere.dk

Der går ca. 6 måneder inden der er krav om login på DR tjenester for at se on demand arkiv

DR havde annonceret at 30/9 ville være skæringsdatoen for krav om login for at se on demand arkiv på DR’s tjenester som DRTV. Dagen oprandt og der kom login-krav på DRTV via browser, men senere forsvandt det obligatoriske login igen.

På spørgsmålet om login-krav er udskudt lyder det:

Annonce:

“Nej, det er ikke udskudt. Som du (Rasmus Larsen fra Flatpanels, red) ved har vi valgt en løbende udrulning for at sikre driftsstabilitet og fange de børnesygdomme, der næsten altid er ved it-projekter af denne karakter”, fortæller Jesper Persson, chef for DRTV streaming, til Flatpanels, og fortsætter:

“I forbindelse med udrulning af obligatorisk login på PC opstod der en fejl, som vi er ved at udbedre. Det vil derfor blive slået til igen lige så snart fejlen er udbedret”.

Indfases over 6 måneder

DRTV via web er det første sted som får krav om login, hvis man vil se andet end live tv. Først senere følger andre TV-enheder som streaming-tv bokse og smart tv.

“Det er helt korrekt, at obligatorisk login udrulles på tværs af targets (enhedstyper, red) over cirka 6 måneder, og at vi starter med web”, forklarer Jesper Persson til Flatpanels.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.