Forside * Nyheder

DJI lancerer ny drone med dobbeltkamera til forbedret luftfotografering

-

DJI har præsenteret en ny avanceret drone, DJI Air 3S. Dronen er rettet mod rejsefotografering og kommer med et dobbeltkamera-system, der giver brugerne mulighed for at fange detaljerede billeder både dag og nat.

Det primære kamera er et 1-tommers CMOS-kamera, mens det sekundære er et 70mm medium telekamera. Begge kameraer understøtter den nye free panorama-funktion, som forbedrer evnen til at skabe panoramabilleder med stor detaljerigdom.

Annonce:

Dronens nightscape-sensorer giver forbedret sikkerhed ved natfotografering, og dens præcise smart Return-To-Home (RTH)-funktion hjælper med at sikre, at dronen vender sikkert tilbage, selv under vanskelige forhold. DJI Air 3S’ vægt på kun 724 gram gør den desuden let og fleksibel at transportere.

DJI fremhæver, at Air 3S er designet til at være en “all-rounder”, der kan opfylde forskellige behov inden for rejsefotografering, uanset om det handler om landskabsoptagelser eller detaljerede natoptagelser. Det forbedrede 10-bit system og en forhøjet maksimal ISO på 12.800 giver bedre billedkvalitet og mulighed for at fange flere detaljer, selv i lav belysning.

 

Nøglefunktioner

Air 3S leveres med flere nye funktioner, herunder:

  • Dobbeltkamera-system: Et 50MP 1-tommers primært CMOS-kamera og et 48MP 70mm telekamera med 3x optisk zoom. Begge kameraer understøtter 4K-video ved 60fps og har avancerede farvetilstande for ensartet billedkvalitet.
  • Sikkerhedsfunktioner: Med omnidirektionelle sensorer, herunder LIDAR og infrarøde time-of-flight sensorer, kan dronen navigere sikkert under flyvning, især i natlige omgivelser.
  • Lang flyvetid: Med en maksimal flyvetid på op til 45 minutter giver dronen mulighed for længere flyvninger og flere optagelser pr. flyvetur.
  • Avanceret signaloverførsel: DJI’s nye O4-videooverførselsteknologi sikrer en stabil forbindelse med en rækkevidde på op til 20 kilometer og 10-bit videooverførsel ved 1080p/60fps.
  • Indbygget lagerplads og hurtig filoverførsel: Med 42 GB intern lagerplads og mulighed for at overføre filer, selv når dronen er slukket, gør DJI Air 3S det lettere for brugerne at håndtere store mediefiler.

 

Pris og levering

DJI Air 3S er tilgængelig til bestilling fra i dag via DJI’s hjemmeside og autoriserede forhandlere med priser fra 8.599 kroner. Dronen fås i forskellige konfigurationer, herunder pakker med ekstra tilbehør som fjernkontrol og ekstra batterier.

  • DJI Air 3S (DJI RC-N3) koster 8.599 kroner og giver piloter mulighed for at tjekke live feed og flystatus via deres smartphone.
  • DJI Air 3S Fly More Combo (DJI RC-N3) koster 10.999 kroner og inkluderer DJI RC-N3 fjernkontrol, et ND-filter sæt, to ekstra batterier, en batteriopladningshub, en skuldertaske og mere.
  • DJI Air 3S Fly More Combo (DJI RC 2) koster 12.499 kroner og inkluderer DJI RC 2 fjernkontrol med en 5,5-tommer 1080p 700-nit højlys skærm, et ND-filter sæt, to ekstra batterier, en batteriopladningshub, en skuldertaske og mere.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.