Forside * Nyheder

Danmarks største vinylmesse afholdes for 74. gang

-
Foto: Pixabay.com

Odenses Internationale Plademesse er danmarks største vinylbegivenhed

Den 74. udgave af Odenses Internationale Plademesse står for døren, og det bliver endnu en gang en stor begivenhed for alle vinylentusiaster. Siden sin start i 1984 har denne plademesse udviklet sig til at være Danmarks ældste og en af de mest betydningsfulde messer inden for vinylsamlerverdenen.

Fyns største vinyludvalg

Posten i Odense bliver igen fyldt med alt, hvad hjertet kan begære af vinylplader og musikrelaterede produkter. Med 35 standholdere fra både Danmark og Tyskland er der denne gang tale om cirka 10 ton vinyl eller omkring 80.000 LP’er og singler fordelt over 100 meter stande.

Annonce:

Der er både brugt og nyt vinyl, og for samlere er der masser af sjældne fund at gøre. Derudover byder messen også på merchandise såsom bøger og T-shirts, hvor Kanalje Vintage præsenterer et stort udvalg af band-T-shirts i 100% bomuld.

Plademesse med traditioner

Plademessen er en fast del af Odenses musikkultur og finder traditionen tro sted den første lørdag i oktober. Messen har markeret sig som en af de største og bedste vinylmesser i landet og tiltrækker besøgende fra nær og fjern.

I år er der planlagt publikumskonkurrencer, hvor der kan vindes billetter til koncerter på Posten samt gavekort til lokale pladebutikker som Record Pusher og Moby Disc Records.

For alle musikelskere

Det brede sortiment på messen inkluderer ikke kun vinyl i alle formater, men også CD’er, som oplever en renæssance. Messen er således ikke kun for vinylentusiaster, men også for dem, der søger andre musikmedier. Man kan finde sjældne promotion- og fanklubudgivelser, som aldrig tidligere har været solgt i pladebutikker, samt et stort udvalg af samlerobjekter og merchandise.

Praktisk information

Odenses Internationale Plademesse afholdes lørdag den 5. oktober 2024 fra kl. 10:00 til kl. 15:00 i Musikhuset Posten, Østre Stationsvej 35, 5000 Odense C (find vej). Billetter sælges ved døren til 20 kr.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.