Forside * Featured

Bang & Olufsen lancerer ny Ferrari-kollektion – Og du kan næsten få en brugt Ferrari til samme penge

-

Bang & Olufsen har i dag offentliggjort en ny eksklusiv kollektion skabt i samarbejde med Ferrari.

Kollektionen består af tre produkter, som forener Bang & Olufsens avancerede lydteknologi med Ferraris karakteristiske designæstetik. De tre produkter inkluderer Beolab 50-højttaleren, Beosound Theatre-soundbaren og Beovision Theatre-TV’et, alle prydet i Ferraris ikoniske Grigio Corsa-farve og unikke røde detaljer.

Annonce:

Bang & Olufsens CEO, Kristian Teär, udtaler: “Ferrari og Bang & Olufsen deler en fælles passion for høj ydeevne og kvalitet. I denne kollektion hylder vi begge mærkers kærlighed til aluminium, et centralt materiale i både vores design og Ferraris køretøjer.”

 

Lyd og design i topklasse

Beolab 50 Ferrari Edition er en kraftfuld højttaler, der er designet til at levere en afbalanceret og præcis lydoplevelse. Højttalerens justerbare akustiske linse sikrer optimal lydspredning, uanset om man lytter alene eller sammen med flere. I Ferrari Edition er højttaleren udsmykket med anodiserede aluminiumsdetaljer og Ferraris Prancing Horse-logo, som understreger det eksklusive samarbejde.

Beosound Theatre Ferrari Edition er en avanceret soundbar, der kombinerer Bang & Olufsens teknologi med et elegant Ferrari-design. Med tolv specialfremstillede højttalerenheder og Dolby Atmos-understøttelse leverer soundbaren en kraftfuld lydoplevelse, der kan omdanne ethvert rum til en hjemmebiograf.

Beovision Theatre Ferrari Edition fuldender kollektionen med en 4K OLED-skærm, der leverer en suveræn billedkvalitet og Dolby Atmos-surroundlyd. Skærmen fås i størrelserne 55, 65 og 77 tommer, og dens design kan opgraderes efter behov.

Pris og levering

Den nye Ferrari-kollektion kan bestilles gennem Bang & Olufsen-butikker og på deres hjemmeside. Du skal dog have den store pung med. Og har du det skulle du overveje om du måske hellere ville købe en brugt Ferrari F355 Spider til samme pris.

  • Beolab 50: Fra 635.000 DKK
  • Beosound / Beovision Theatre: Fra 125.000 DKK

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.