Forside * Featured

Apple lancerer ny generation af iPad mini med kraftfuld opgradering

-

Apple har i dag præsenteret den nyeste generation af iPad mini, som nu er udstyret med A17 Pro-chippen – den samme chip, som findes i iPhone 15 Pro.

Denne opgradering betyder, at den nye iPad mini kan drage fuld fordel af Apples avancerede funktioner inden for maskinlæring og kunstig intelligens. Derudover understøtter enheden nu også den nye Apple Pencil Pro, som giver brugerne en forbedret skrive- og tegneoplevelse.

Annonce:

Den nye iPad mini fås til en pris på 4.499,- og kommer med 128 GB lagerplads – det dobbelte af, hvad den tidligere generation tilbød til samme pris. Forbrugerne kan allerede nu forudbestille den nye iPad mini, og leveringen starter i morgen.

Designmæssigt ligner den nye iPad mini stort set den forrige model, men en bemærkelsesværdig ændring er den magnetiske opladningsregion, der gør det muligt at oplade Apple Pencil Pro direkte fra enheden.

 

iPad minis historie

iPad mini blev første gang introduceret af Apple i 2012 som et mindre og mere kompakt alternativ til deres allerede populære iPad-serie. Med sin 7,9-tommer skærm og slanke design blev den hurtigt populær blandt brugere, der ønskede en bærbar tablet uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Gennem årene har iPad mini gennemgået flere opgraderinger både med hensyn til hardware og software. Fra den første generation med A5-chippen til nu at være udstyret med den kraftfulde A17 Pro-chip har iPad mini løbende udviklet sig til at kunne håndtere krævende opgaver som spil, grafisk design og videoredigering. Samtidig har den bevaret sin status som et af de mest kompakte og bærbare produkter i Apples sortiment.

 

Pris og levering

iPad Mini kan bestilles fra i dag, og leveres fra i morgen. Den kommer i farverne Space Gray, Blå, Lilla og Stjerneskær.

  • 128GB – Fra 4.499,-
  • 256GB – Fra 5.499,-
  • 512GB – Fra 7.499,-

Alle modeller fås med enten WiFi eller WiFi / Cellular (LTE)

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.