Forside * Nyheder

Apple kan stoppe produktionen af Vision Pro ved udgangen 2024

-
(Foto: Apple)

Apple har pludseligt skåret ned på produktionen af Vision Pro-headsettet og kan helt stoppe produktionen af den nuværende version inden udgangen af 2024, ifølge en rapport fra The Information.

Rapporten, der henviser til flere kilder tæt på fremstillingen af komponenterne, afslører, at produktionen begyndte at blive nedtrappet allerede tidligt på sommeren. Dette indikerer, at Apple nu har nok Vision Pro-enheder på lager til at dække efterspørgslen frem til næste år.

Efterspørgslen på Vision Pro har været lav, hvilket tilskrives det begrænsede indhold og den høje pris. Ifølge The Information har leverandører af Vision Pro-komponenter nu produceret nok dele til mellem 500.000 og 600.000 headsets. Allerede i maj blev produktionen af komponenter bremset på nogle fabrikker, da Apples salgsprognoser var skuffende, og store mængder uafleverede dele ligger fortsat på lagrene.

Annonce:

 

Apple har angiveligt også informeret Luxshare, en kinesisk virksomhed, der samler Vision Pro, om at de muligvis skal nedskalere produktionen yderligere i november. Luxshare producerer i øjeblikket cirka 1.000 Vision Pro-enheder om dagen, hvilket er halvdelen af den maksimale produktion. Hvis efterspørgslen stiger, kan Apple dog genoptage produktionen, da produktionslinjerne endnu ikke er blevet nedlagt.

Desuden har Apple angiveligt udsat udviklingen af en anden generation af Vision Pro med mindst et år for i stedet at fokusere på et billigere headset. Apple har bedt leverandører om at forberede sig på at producere op til fire millioner enheder af det billigere headset i produktets levetid. Dette er halvt så mange som de oprindelige forventninger til Vision Pro, hvilket antyder endnu lavere forventninger til salget af det billigere headset.

Selvom arbejdet med anden generation af Vision Pro er sat på pause, er der tegn på, at Apple kunne vælge at frigive en mindre opdatering af headsettet med begrænsede ændringer, som for eksempel en chipopgradering, for at bruge de overskydende komponenter, der allerede er produceret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.