Forside * Nyheder

Apple har netop lanceret Apple Intelligence til iPhone, iPad og Mac i Danmark – Dog kun på engelsk, og du skal stå i kø

-
Apple Intelligence

Apple har netop lanceret Apple Intelligence til iPhone, iPad og Mac med nye AI-drevne funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen på tværs af platforme.

Med en opdatering til iOS 18.1, iPadOS 18.1 og macOS Sequoia 15.1 kan brugere nu få adgang til avancerede skriveværktøjer til redigering og opsummering af tekst, mere intuitiv og samtalebaseret interaktion med Siri og billedredigeringsmuligheder som “Visk ud” til at fjerne forstyrrende objekter fra fotos.

Apple Intelligence bruger den nyeste teknologi inden for sprog- og billedforståelse samt Apples avancerede chips til at udføre opgaver direkte på enheden, hvilket sikrer både effektivitet og anonymitet. Funktionen er designet til at beskytte brugerdata ved hjælp af privat cloudcomputing, hvilket garanterer, at personlige oplysninger forbliver sikre.

Annonce:

Apple Intelligence er en vigtig del af Apples strategi for at bringe AI-innovation til hverdagsbrug uden at gå på kompromis med sikkerhed. “Denne nye AI-funktionalitet ændrer måden, vi interagerer med vores enheder på og gør det lettere at håndtere daglige opgaver,” udtaler Apple CEO Tim Cook.

De nye funktioner i Apple Intelligence vil gradvist blive udvidet, og i de kommende måneder vil flere avancerede AI-værktøjer og sprogtilpasninger blive tilgængelige for brugere i flere lande og regioner.

Tilgængelighed

  • De første Apple Intelligence-funktioner er nu tilgængelige som en gratis softwareopdatering med iOS 18.1, iPadOS 18.1 og macOS Sequoia 15.1, og de kan anvendes i det fleste områder i hele verden, når sproget på enheden og Siri er indstillet til amerikansk engelsk.
  • Mac-brugere i EU kan bruge Apple Intelligence på amerikansk engelsk med macOS Sequoia 15.1.
  • Fra april vil Apple Intelligence-funktioner begynde at blive rullet ud til iPhone- og iPad-brugere i EU. Det kommer til at omfatte mange af kernefunktioner i Apple Intelligence, inklusive Skriveværktøjer, Genmoji, og den nydesignede Siri med rigere sprogforståelse, ChatGPT-integration og mere.
  • Understøttelse af yderligere sprog vil hurtigt blive tilføjet til Apple Intelligence. I december vil Apple Intelligence også være tilgængelig for lokale varianter af engelsk i Australien, Canada, Irland, New Zealand, Sydafrika og Storbritannien, og i april vil flere sprog blive tilføjet via til en softwareopdatering.
  • Yderligere sprog kommer til i løbet af året. De understøttede sprog vil inkludere engelsk (Indien), engelsk (Singapore), fransk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, portugisisk, spansk, tysk, vietnamesisk m.fl.
  • Apple Intelligence er tilgængelig på iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad med A17 Pro eller M1 og nyere og Mac med M1 og nyere.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.