Forside * Featured

VIDEO: Apple annoncerer nye M4-drevne iMac’s

-

Apple har indledt en spændende uge med annonceringer ved i dag at præsentere den nye iMac, som nu er udstyret med M4-chippen. Denne opdatering inkluderer også en nano-tekstur skærmmulighed, nye farvemuligheder og mere.

Den grundlæggende konfiguration af den nye M4 iMac har nu 16 GB RAM, en stigning fra tidligere 8 GB, og kan konfigureres op til 32 GB i de mere avancerede modeller. Blandt de nye funktioner er et nano-tekstur glas, op til 4 Thunderbolt 4 porte, et forbedret 12MP Center Stage kamera med Desk View og farvematchede tilbehør, der nu bruger USB-C til opladning. Nye farver omfatter nuancer af grøn, gul, orange, pink, lilla og blå samt sølv.

Annonce:

 

Videopræsentation fra Apple

Apple udtaler i dagens annoncering:

“Apple har i dag annonceret den nye iMac, som byder på den kraftfulde M4-chip og Apple Intelligence, i sit imponerende, ultratynde design. Med M4 er iMac op til 1,7x hurtigere til dagligdags produktivitet og op til 2,1x hurtigere til krævende arbejdsforløb som fotoredigering og spil sammenlignet med iMac med M1. Med Neural Engine i M4 er iMac verdens bedste alt-i-en til AI og er designet til Apple Intelligence, det personlige intelligenssystem, der transformerer, hvordan brugere arbejder, kommunikerer og udtrykker sig, samtidig med at det beskytter deres privatliv. Den nye iMac er tilgængelig i et udvalg af smukke nye farver, og den 24-tommers 4,5K Retina skærm tilbyder nu en nano-tekstur glas mulighed. iMac har et nyt 12MP Center Stage kamera med Desk View, op til fire Thunderbolt 4 porte og farvematchet tilbehør, der inkluderer USB-C.”

Præstationerne i den nye iMac med M4-chippen fremhæves også, idet produktiviteten er op til 1,7x hurtigere i apps som Microsoft Excel og op til 1,5x hurtigere browsing i Safari sammenlignet med iMac med M1. Desuden tilbyder den op til 2x højere billedfrekvenser i spil og op til 2,1x hurtigere fotoredigering og videoredigering, når der anvendes komplekse filtre og effekter i apps som Adobe Photoshop og Adobe Premiere Pro.

 

Pris og levering

Den nye iMac starter ved en pris på 11.999,- DKK for 16 GB  hukommelse og kan forudbestilles fra i dag med tilgængelighed fra fredag den 8. november.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.