Forside * Featured

Alien: Romulus udkommer på VHS i begrænset oplag

-

Hvis du stadig har en VHS-maskine stående, er det tid til at finde den frem og gøre den klar, for Alien: Romulus får en eksklusiv VHS-udgivelse den 3. december.

Denne udgave udkommer samtidig med de øvrige fysiske formater og blev annonceret af instruktør Fede Alvarez under en særlig fremvisning ved Beyond Fest i Los Angeles i går.

Annonce:

VHS-versionen udgives i anledning af 45-årsjubilæet for Alien-franchisens debut, oplyser 20th Century Studios i en pressemeddelelse. Filmen præsenteres i 4:3 format for at genskabe den autentiske retrooplevelse, og den leveres i en stilfuld, vintage-inspireret boks.

 

Det tilhørende boksdesign er skabt af Matt Furgeson, som har delt en bredere version af billedet som en plakat på sin hjemmeside.

20th Century Studios har dog endnu ikke offentliggjort, hvor mange eksemplarer der bliver tilgængelige, eller hvad prisen vil være. For dem, der ikke kan vente på VHS-udgaven, er Alien: Romulus allerede tilgængelig digitalt via diverse streamingtjenester.

Hvad siger du? – Skal du have fundet din VHS maskine frem igen?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.