Forside * Nyheder

Åbningsfest skaber 2 km kø for at købe nyt TV

-

Det er ikke hverdagskost, at folk frivilligt står i kø i 36 timer – medmindre der er tale om en koncertbillet til en legendarisk rockstjerne eller en smartphone med indbygget tidsmaskine.

Men denne fredag morgen i Odense var det hverken Mick Jagger eller en rejse tilbage til 90’erne, der trak folk af huse. Nej, det var derimod en samling vaskemaskiner, køleskabe og gigantiske TV-skærme, der satte byen i kog.

Annonce:

Med en kø, der strakte sig over to kilometer, skulle man tro, det var gratis flødeboller og en aften med stand-up, der ventede. Men nej, Odense-borgerne havde fået snusen i noget meget større: Åbningen af Danmarks største elektronik- og hvidevarehus i Rosengårdcentret.

 

Elektronikgalore og kilometerlang kø

Med over 3.000 mennesker, der spændt ventede på at få fingrene i alt fra hårde hvidevarer til hovedtelefoner, kunne direktør Jesper Boysen næsten ikke få armene ned – eller for den sags skyld kæben op. “Jeg er fuldstændig blæst bagover,” sagde han og forsikrede, at han har set lidt af hvert i sin 35-årige karriere. Alligevel er det første gang, han oplever en situation, hvor folk hellere vil stå i kø i timevis end at sove derhjemme.

Og køen forsvandt ikke lige foreløbig. Klokken 11, fem timer efter de første kunder stormede ind, kunne man stadig se folk stå og diskutere, om de skulle købe det 85-tommer TV eller bare nøjes med et lille på 75 tommer.

Som noget nær et mirakel blev der solgt over 1.500 hårde hvidevarer på de første fem timer – hvilket vel forklarer, hvorfor vaskemaskiner i Odense i dag er mere populære end de fleste musikere. Folk rev dem ned fra hylderne, som om de var billet til årets festival – for hvem vil ikke gerne have en tørretumbler med sig hjem efter en hyggelig fredag i byen?

TV-studie og kaotisk køkultur

For at understrege, at POWER virkelig går all-in, har de opsat deres eget TV-studie foran butikken, hvor man kan følge med i folks kamp for at få det bedste tilbud. Det er dog endnu uvist, om de også sender live fra køen, hvor der uden tvivl har udspillet sig både venskaber og skænderier undervejs.

Så hvis du er i Odense og mangler noget at lave, er der stadig tid til at tage del i denne elektrificerende begivenhed. Køen er lang, men hvis du kommer ind, er der chance for at vinde mere end bare et nyt køleskab – måske endda en historie at fortælle over middagsbordet.

Bemærk at vi i denne nyhed bevidst har valgt at bruge slet skjult ironi på den fremsendte pressemeddelelse fra Power.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.