Forside * Nyheder

Xiaomi præsenterer den nye Xiaomi 14T-serie

-

Xiaomi har i dag lanceret sin nye flagskibsserie 14T, med fokus på natfotografi og billedforbedring gennem AI-funktioner. Serien omfatter kraftfulde MediaTek-processorer, AMOLED-skærme og avanceret AI-integration.

Kameraet i 14T-serien er udstyret med Leica-optik og en 50 MP sensor, hvilket forbedrer billedkvaliteten, især ved natfotografering. Funktionen Cinematic Blur og muligheden for 4K-optagelse med 30 FPS giver brugeren mulighed for at skabe videoer i høj kvalitet. Pro-modellen har yderligere fem brændvidder og en sensor, der kan opfange op til 32 % mere lys end tidligere modeller.

 

Annonce:

Den nye AI-teknologi, udviklet i samarbejde med Google, introducerer funktioner som Circle to Search og Gemini-app, der gør det lettere at søge og planlægge. AI-funktioner som AI Eraser Pro og AI Image Editing hjælper brugeren med at optimere billeder og videoer.

Xiaomi 14T-serien har også en 6,67″ AMOLED-skærm med høj opløsning, Dolby Atmos-certificerede stereohøjttalere og understøttelse af trådløs opladning.

Pris og tilgængelighed

Xiaomi 14T-serien kan købes i Norden på Mi Store og hos udvalgte forhandlere fra den 30. september.

  • Xiaomi 14T Pro leveres med konfigurationen 12 GB/512 GB i farverne Titan Gray, Titan Blue og Titan Black til en vejledende udsalgspris på 6.499 kr. inkl. moms.
  • Xiaomi 14T fås i konfigurationen 12 GB/256 GB i farverne Titan Gray, Titan Blue, Titan Black og Lemon Green til en vejledende udsalgspris på 4.999 kr. inkl. moms.

Fra den 30. september til den 13. oktober får købere hos udvalgte forhandlere også et Xiaomi Watch 2 med i købet til en værdi af ca. 1.599 kr. inkl. moms.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.