Forside * Featured

TEST: Secretlab TITAN Evo XL 2024 – Gamerstol med magnetisk nakkestøtte

-
Secretlab TITAN Evo XL 2024 (foto: Secretlab)

Vi har testet den nye Secretlab TITAN Evo XL 2024, der er seneste gamerstol fra producenten af stole, borde og alt muligt andet spændende gamerudstyr.

Secretlab TITAN har længe været anset som en af de bedste gamerstole på markedet, og da vi for en lille måneds tid siden blev kontaktet for at høre om vi ville teste den nyeste model, sagde jeg ja tak, da jeg allerede har en TITAN XL 2020 som man så kunne sammenligne med.

Så når jeg skriver om forskelle på modellen jeg tester, så vær opmærksom på at jeg sammenligner med en 2020 model, og ikke med modeller som er kommet mellem 2020 og 2024.

Annonce:

Jeg sammenligner den også op imod Razer Iskur V2 som vi også tidligere har testet.

Men lad os komme igang med testen, og her kan i så læse hvad jeg synes om Secretlab TITAN Evo XL 2024. Jeg har valgt XL modellen, fordi jeg er stor, og derfor vil jeg gerne have en stol hvor sædet er bredere end normalt, men du kan sagtens læse testen, og så købe en uden XL, hvis du ikke har brug for det ekstra store sæde.

 

Udpakning og design – Secretlab TITAN Evo XL 2024

Secretlab TITAN Evo XL 2024 kommer i en kæmpe kasse, der vejer knap 40 kg. Stolen i sig selv vejer samlet over 37 kg. Til gengæld kan den også bære personer på op til 180 kg., så der er man godt dækket ind.

Jeg gik straks i gang med at samle stolen, og her kommer et lille kritikpunkt til Secretlab. Jeg synes ikke måden tingene ligger i kassen gør at man tager dem op efterhånden som man skal bruge dem. Det ville være lækkert hvis samleoplevelsen blev lidt mere logisk. Ikke at det er svært at samle stolen, for det er det ikke. Den er hurtigt samlet med deres 15 punkts liste.

 

15 punkter, så er stolen samlet (foto: recordere.dk)

I kassen finder man alt inklusive det værktøj der skal bruges for at samle stolen, og det tog mig nok omkring 30 minutter at samle stolen fra jeg åbnede kassen, til at stolen var klar til brug.

 

Secretlab TITAN Evo XL 2024 (foto: Secretlab)

Stolens skelet er lavet i stål og aluminium, og virker meget solid. Samlekvaliteten er høj og alle madrasser er fyldt med Secretlab’s eget Cold Cure skum. Du kan vælge forskellig stof og kunstlæder (Hybrid kunstlæder, SoftWeave Plus stof og Exotic), og du kan kombinere farver og tilbehør på mange forskellige måder, så du får en stol der passer til din personlige reference. Jeg testede en SoftWeave Plus i farven Charcoal Blue, som på alle måder er en yderst elegant farve, hvor flader er grå, mens vævninger og andre dele er blå.

 

Secretlab TITAN Evo XL 2024 (foto: Secretlab)

Stolen kan justeres som de fleste i højde, og vinkel på sædet samt i ryggen. Oven i det har du Secretlab’s patenterede aktive lændestøtte (L-ADAPT) som du kan justere på flere niveauer. Og armlænene kan justeres både i højde, bredde og vinkel. Og det spiller bare virkeligt godt. Vær opmærksom på, at det normalt tager nogle dage at finde den helt perfekt opsætning af stolen for den enkelte. Vinklen på ryglænet kan gå så langt tilbage, at bliver du træt under et spil kan man næsten tage en lur, hvis man har de behov.

Sammen med stolen får men en stor nakkepude i memoryskum, med cooling gel, så hovedet kan holdes koldt. Og så har Secretlab brugt indersiden af hovedet og introduceret magnetisk fastgørelse, så du slipper for den dumme elastik, der som regel falder på gulvet med jævne mellemrum. Det er godt tænkt, og det virker rigtigt godt.

Design og installation er virkeligt godt, og jeg er super tilfreds med den magnetiske nakkepude.

 

Så er stolen samlet, så skal den bare siddes til og justeres (foto: recordere.dk)

Sidde komfort med Secretlab TITAN Evo XL 2024

Det er religion om man sidder bedst i en god kontorstol eller i en gamerstol. Komforten er nok bedre for mange i en god kontorstol, til gengæld kan de som regel ikke holde til de mange hurtige bevægelser og hop og spark til stolen under spil som f.eks. Secretlab TITAN Evo XL serien kan.

Som alle andre gamer stole tager det nogle timer at sidde den til, og sat rigtigt op, men så sidder man også rigtigt godt i den. Justeringen af lænden tog lidt tid at få til at passe perfekt.

Størrelse Person højde Person vægt
SMALL ≤169cm <90kg
REGULAR 170cm-189cm <100kg
XL 181cm-205cm 80kg-180kg
Hvad størrelse skal man vælge?

 

Men når alt er sat op, så sidder man rigtigt godt, men jeg skal være ærlig at jeg ikke kan mærke den store forskel på TITAN 2020 og TITAN Evo 2024 når det gælder siddekomfort, men skal også understrege at den allerede var fantastisk på den model jeg købte dengang. Til gengæld så er den magnestiske nakkepude en gamechanger, som er en kæmpe fordel for den nye model.

 

Hjul og stel på Secretlab TITAN Evo XL 2024 (foto: recordere.dk)

Hjulene kører let rundt, men da stolen er så tung som den er, vil jeg kraftigt anbefale at du investerer i et godt stoleunderlag, så du ikke laver dybe spor i et eventuelt følsomt trægulv.

Det indbyggede lænde-support system fungerer rigtigt godt, og når det er sat op, kan man virkeligt mærke hvordan man får ekstra støtte i lænd og ryg, og så synes jeg også det er en kæmpe fordel at Secretlab giver op til 5 års udvidet garanti på enkeltdele af stolen.

Og en stor fordel ved Secretlabs stole, er at du kan købe reservedele til din stol. F.eks. er armlænene udskiftelige med magneter, så du let kan skifte dem ud, hvis du gerne vil have nye, eller have dem i en anden farve.

Ryglænet kan justeres fra 85 til hele 165 grader, så man kan også læne sig tilbage og tage en lur hvis man har det behov.

 

Secretlab TITAN Evo XL 2024 (foto: Secretlab)

Siddekomforten er helt i top, men det skal den også være hvis man går ud og investerer i en gamerstol til 619 EUR (ca. 4.630,- DKK). Husk at en stol er en meget individuel oplevelse, og man bør prøve så mange som muligt inden man køber. Der er det svært at prøve Secretlab der primært sælges online, men så må man bruge deres 14 dages fortrydelsesret hvis man ikke er tilfreds.

 

Secretlab TITAN Evo XL 2024 er en rigtig god stol, og en jeg altid vil anbefale.

Som sagt har jeg allerede en TITAN 2020, og vil jeg anbefale ejere af dem at opgradere. Nej – For den har mange gode år tilbage, men er du på jagt efter en ny gamerstol, så kan jeg kun give Secretlab TITAN Evo 2024 mine bedste anbefalinger. Vi ender på 4,5 stjerner, og den sidste halve skal de finde ved at gøre indpakningen og dermed udpakningen mere logisk. Men når det er sagt så er stolen samlet en femstjernet oplevelse.

Secretlab TITAN Evo XL 2024
Konklusion
Er du på jagt efter en gamerstol, så bør du have Secretlab TITAN Evo 2024 med i dine overvejelser. Den kan købes online hos secretlab.eu
Plus
Virkeligt god siddekomfort
God samlekvalitet
Den magnetiske nakkepude er genial
Minus
Kunne godt tænke mig en bedre udpakningsoplevelse
4.5
Karakter
Se dagspris her

Samlekvaliteten er i top, og den daglige brug af stolen fungerer bare rigtigt godt.

Så er du lige nu på jagt efter en gamerstol, så bør du have Secretlab TITAN Evo 2024 med i dine overvejelser. Den kan købes online hos secretlab.eu

 

Secretlab TITAN Evo XL 2024 tekniske detaljer

  • Patenteret ergonomisk nopret sædebund
  • Secretlab SoftWeave® Plus-stof
  • Secretlab NEO™ Hybrid Leatherette
  • Patentanmeldt 4-vejs L-ADAPT™-system til lændestøtte
  • 4D-armlæn i helmetal med CloudSwap™-udskiftningssystem
  • Secretlab patentanmeldt magnetisk nakkepude i memoryskum
  • Kortere, ændret hydraulik i klasse 4
  • Anti-forfalsket NFC-mærke
  • Patentanmeldt blanding af koldskum
  • Op til 5 års udvidet garanti
  • Ryglæn i fuld længde med 165° hældning
  • Mekanisme til flere vippefunktioner
  • Hjulbase i ADC12 aluminium
  • XL PU-drejehjul
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.