Forside * Nyheder

Sony lancerer BRAVIA 9 65″ i Norden i januar 2025

-

Sony har annonceret, at BRAVIA 9-serien udvides med en 65″ model, som bliver tilgængelig i Norden fra januar 2025.

Den nye model kombinerer høj billedkvalitet og avanceret teknologi i en kompakt skærmstørrelse, der er designet til at forbedre hjemmeunderholdningsoplevelsen.

Annonce:

Ifølge Shoji Ohama, Head of Home Entertainment Product Planning and Marketing hos Sony Europe, er lanceringen af 65″ modellen et svar på efterspørgsel fra både forbrugere og anmeldere. Tv’et er resultatet af Sonys ekspertise inden for filmbranchen og fokus på innovation.

 

BRAVIA 9 anvender XR Backlight Master Drive-teknologi, der styrer tusindvis af mini-LED-zoner for at levere høj kontrast og detaljeskarphed. Modellen understøtter også kalibrerede tilstande til Netflix, Prime Video og SONY PICTURE CORE for at sikre, at billedkvaliteten svarer til filmskabernes intention.

Tv’et er udstyret med Sonys XR-processor, X-Anti Reflection, og X Wide Angle-teknologier for at optimere billed- og lydoplevelsen. Modellen har også Acoustic Multi-Audio+, som sikrer præcis placering af lyde på skærmen, hvilket giver en biograflignende oplevelse.

BRAVIA 9 65″ bliver tilgængelig i Norden fra januar 2025. Prisen er stadig ukendt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.