Forside * Featured

Slut med at skifte rundt: Hue-bridges flyder snart sammen

-

Philips Hue løfter sløret for spændende information om understøttelse af flere bridge-forbindelser

Hvis du har mere end én Hue bridge i dit hjem, kender du sandsynligvis problemet. At styre belysningen via Hue-appen er langt fra sjovt, især når du hele tiden skal skifte mellem to eller flere bridges. Men der er gode nyheder: Hues første app-understøttelse af flere bridges vil blive frigivet i år, og den er i øjeblikket under beta-testning.

Annonce:

På IFA 2024 præsenterede Hue-opfinderen George Yianni den nye funktion over for hueblog.com. Selvom ikke alle ønskede funktioner er med fra starten, ser det overordnet set meget lovende ud.

En af de meget positive aspekter er, at Hue-appens startside ikke bare lister de forskellige bridges med deres individuelle rum. Man kan selv vælge rækkefølgen og frit blande zoner og rum fra forskellige bridges. Dette vil uden tvivl gøre det lettere at styre større Hue-systemer.

Dog vil nogle funktioner først blive tilføjet over tid. For eksempel en fuld integration af hjem med flere bridges i Amazon Alexa, samt muligheden for at styre lys på Bro A med kontakter og sensorer fra Bro B. Dette er noget, der vil blive undersøgt nærmere i fremtiden.

På den anden side er nogle funktioner fra Hue Secure allerede en del af understøttelsen af flere broer. For eksempel kan en lysalarm, som udløses af dig i appen eller af et Secure-tilbehør, få alle lys i huset til at blinke, selvom de er fordelt over flere Hue-broer.

Andre planlagte softwareopdateringer Som tidligere annonceret, vil der komme fire nye effekter: Cosmos, Underwater, Magic World og Sunbeam. Derudover vil alle effekter – både de gamle og de nye – kunne personliggøres yderligere ved at justere intensiteten (dvs. lysstyrken og hastigheden af farveskiftene) samt basisfarven.

Kontakter og sensorer bliver også mere intelligente. Blandt de nye funktioner er den efterspurgte “Forstyr ikke”-funktion, som forhindrer sammenkoblede bevægelsessensorer i at ændre scenen, når de registrerer bevægelse. Der vil også være mulighed for at aktivere og deaktivere tilstedeværelsessimulering samt indstille timere via en Philips Hue-kontakt.

En anden nyhed er en augmented reality-funktion til Hue-appen på iOS. Fra efteråret 2024 vil du kunne afprøve udvalgte Hue-produkter virtuelt i dit hjem. Dette ser allerede imponerende ud, men kræver mindst en iPhone 12 Pro (Max) eller nyere, eller en iPad Pro fra 2020 eller nyere. Forudsætningen for at bruge augmented reality er en LiDAR-sensor i enheden.

Der er endnu ingen præcis tidsplan for nogen af de nævnte softwarefunktioner, men de vil blive integreret i Hue-appen i løbet af året.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.