Forside * Nyheder

Samsung lancerer Galaxy Tab S10-serie med AI-funktioner

-

Samsung Electronics har i dag præsenteret Galaxy Tab S10 Ultra og Galaxy Tab S10+, som er de første tablets fra Samsung designet med fokus på AI-teknologi.

Disse nye modeller er udstyret med kraftig hardware og software, der integrerer AI-funktioner direkte i brugeroplevelsen. De to modeller har henholdsvis 14,6-tommer og 12,4-tommer Dynamic AMOLED 2X-skærme og leveres med den medfølgende S Pen.

Annonce:

Med Galaxy Tab S10 Ultra har Samsung forbedret ydeevnen markant med en 18% hurtigere CPU, 28% forbedret GPU og 14% optimeret NPU i forhold til den tidligere Galaxy Tab S9 Ultra. Den øgede processorkraft muliggør hurtigere adgang til AI-assistenten, som nu kan tilgås via Galaxy AI Key på Book Cover-tastaturet. Nye funktioner som Note Assist og Drawing Assist er optimeret til tablets, og Galaxy Tab S10-serien kan også fungere som et hub for AI-baserede hjemmestyringssystemer gennem SmartThings-økosystemet.

Tablettens sikkerhed er styrket med Samsungs Knox-sikkerhedsløsninger, som beskytter data og systemer mod trusler. Desuden har Samsung brugt bæredygtige materialer i udviklingen af serien som en del af deres strategi for at reducere miljøpåvirkningen.

 

Stærk ydeevne og skærmteknologi

Galaxy Tab S10-serien er bygget til at levere høj ydeevne på farten. Den forbedrede processorkraft sikrer en hurtig og jævn oplevelse uden forsinkelser. Tablettens store batteri understøttes af hurtig opladning, så brugeren kan arbejde eller underholde sig i længere tid uden behov for hyppig opladning.

Begge modeller er udstyret med Dynamic AMOLED 2X-skærme, som sikrer en skarp og detaljeret visning selv i stærkt lys. Skærmene er også designet til at minimere genskin. For at forbedre lydoplevelsen har serien fire højttalere med AI-drevet lydforbedring, der fremhæver stemmer over baggrundsstøj.

 

Produktivitet og kreativitet

S Pen, der følger med Galaxy Tab S10-serien, giver brugeren mulighed for at tage noter, redigere dokumenter og tegne med præcision. Funktionen Note Assist gør det lettere at tage noter og konvertere håndskrift til tekst. Med AI-funktioner som Sketch to Image og Circle to Search kan brugerne hurtigt skabe og søge efter informationer uden at afbryde deres arbejdsflow.

Galaxy Tab S10-serien kan købes i Danmark fra den 26. september 2024. Galaxy Tab S10 Ultra og Galaxy Tab S10+ vil være tilgængelige i to farver: Moonstone Gray og Platinum Silver. Galaxy Tab S10 Ultra har en vejledende startpris på 10.999 DKK, mens Galaxy Tab S10+ starter ved 8.999 DKK

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.