Forside * Nyheder

Samsung lancerer Galaxy S24 FE med avancerede AI-funktioner

-

Samsung Electronics har i dag præsenteret Galaxy S24 FE, den seneste tilføjelse til Galaxy S24-serien.

Den nye smartphone bygger videre på seriens premium-funktioner og gør dem tilgængelige for endnu flere brugere ved at tilbyde avanceret ydeevne og en række AI-baserede forbedringer.

Annonce:

Galaxy S24 FE er udstyret med en 6,7-tommer Dynamic AMOLED 2X-skærm med en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz, hvilket sikrer en jævn og skarp visuel oplevelse. Det kraftfulde Exynos 2400-chipset, kombineret med et batteri på 4.700 mAh, giver en stærk ydeevne, som kan håndtere alt fra daglige opgaver til gaming og multimedieforbrug. Enheden er særligt designet til at give en optimeret spiloplevelse med forbedret køling via et 1,1 gange større dampkammer, der sikrer stabil ydeevne under længere sessions.

 

En af de mest markante opdateringer i Galaxy S24 FE er dens kameraopsætning. Hovedkameraet består af et 50MP vidvinkelobjektiv, et 8MP telefotoobjektiv med 3x optisk zoom og et 12MP ultravidvinkelkamera. Kameraet er understøttet af Samsungs AI-drevne ProVisual Engine, som sikrer forbedret billedkvalitet, også i svagt lys. Den nye Nightography-funktion forbedrer billeder taget i mørke omgivelser, mens Object-Aware Engine optimerer farverne og kontrasten i billeder og videoer. For selfie-entusiaster har Galaxy S24 FE et 10MP frontkamera.

Udover kameraet tilbyder Galaxy S24 FE også en række AI-funktioner, der er designet til at gøre hverdagen nemmere og mere produktiv. Med Galaxy AI kan brugere redigere billeder med generative redigeringsværktøjer, fjerne objekter fra billeder eller forbedre portrætter med et enkelt tryk. Derudover gør funktioner som Live Translate det muligt at oversætte samtaler og tekst i realtid, hvilket gør enheden brugervenlig i mange forskellige situationer.

Samsung har også lagt vægt på bæredygtighed i udviklingen af Galaxy S24 FE. Enheden er fremstillet med en række genbrugsmaterialer som genbrugsplast, aluminium og glas i både interne og eksterne komponenter. Derudover leveres den i emballage fremstillet af 100 % genbrugspapir, og Samsung garanterer syv generationer af softwareopdateringer og sikkerhedsopdateringer.

 

Pris og levering

Galaxy S24 FE bliver tilgængelig i Danmark fra den 26. september 2024 med en vejledende startpris på 5.999 DKK. Den fås i fem farver: Blue, Graphite, Gray, Mint og Yellow.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.