Forside * Nyheder

Samsung lancerer Galaxy Fit3 i Danmark

-

Samsung har i dag annonceret lanceringen af deres nyeste smartwatch, Galaxy Fit3, i Danmark. Dette avancerede fitnessur er designet til at forbedre brugernes sundhed og træningsrutiner med en række nye funktioner.

Annonce:

Galaxy Fit3 er udført i robust aluminium og er udstyret med en stor 1,6-tommers skærm, der er 45% bredere end modellens forgænger, hvilket giver en forbedret visning af oplysninger og nemmere navigation. Med en imponerende batterilevetid på op til 13 dage behøver brugerne sjældent at bekymre sig om opladning, selv under intensive træningsperioder.

En af de mest bemærkelsesværdige nye funktioner er urets evne til at analysere søvn og tilbyde brugertilpassede tips til at forbedre søvnvanerne. Derudover tilbyder Galaxy Fit3 mere end 100 forskellige designs til urskiven, hvilket giver brugerne mulighed for at tilpasse uret efter personlig smag og stil.

Pris og tilgængelighed

Tilgængelig i tre elegante farver – Grå, Sølv og Pink Guld. Med en vejledende startpris på kun 499 DKK.

Galaxy Fit3 kan købes i elektronikbutikker over hele Danmark og via Samsungs officielle hjemmeside.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.