Forside * Featured

RazerCon bød på flere spændende nyheder til gamere

-

RazerCon 2024 der fandt sted den 28. september og præsenterede en række nye teknologiske produkter, der sigter mod at forbedre spiloplevelser med fokus på innovation og brugeroplevelse.

Eventet, som blev afholdt i Irvine, Californien, blev ledet af Razer’s CEO, Min-Liang Tan, og viste Razer’s seneste teknologiske fremskridt frem, herunder Razer Freyja, verdens første HD-haptiske gamingpude, det nye Razer Kraken V4 Pro headset samt en intelligent køleløsning til laptops.

 

Annonce:

Razer Freyja – HD-haptisk gamingpude

Den største nyhed fra eventet var lanceringen af Razer Freyja, som er verdens første HD-haptiske gamingpude. Puden er udstyret med Razer Sensa HD-haptik, der giver en helt ny grad af indlevelse i spil. Med sine seks avancerede haptiske motorer leverer Freyja multidirektional feedback, hvilket gør det muligt for brugere at mærke retning, afstand og intensitet af in-game handlinger. Dette kan være alt fra eksplosioner i krigsspil til subtile vibrationer under en stealth-mission. Den innovative pude gør det muligt for spillere at opleve fuldkropsfornemmelser, som bringer dem tættere på handlingen.

 

Razer Freyja er ikke kun designet til spil; den kan også bruges til at forbedre oplevelsen, når man ser film eller lytter til musik. Puden har flere tilslutningsmuligheder, herunder Razer HyperSpeed Wireless og Bluetooth, og kan let tilpasses via Razer Synapse 4, hvor brugerne kan justere intensiteten af den haptiske feedback. Prisen for Razer Freyja er omkring 2.100 kr. (299,99 USD), og den er tilgængelig fra den 28. september 2024 på Razer.com og hos autoriserede forhandlere.

 

Razer Kraken V4 Pro – Avanceret trådløst gamingheadset

En anden væsentlig lancering under RazerCon 2024 var Razer Kraken V4 Pro, som er en videreudvikling af det populære Kraken V4-headset. Dette nye trådløse headset er udstyret med Razer Sensa HD-haptics, som giver brugerne en fordybende lydoplevelse, hvor de kan mærke alt fra skudsalver til fjerne tordenbrag. Headsettet understøtter de nyeste spil som Hogwarts Legacy, Stalker 2, Final Fantasy 16 og det kommende Silent Hill 2.

En anden nyhed ved Kraken V4 Pro er OLED-kontrolhubben, der giver brugerne mulighed for at tilpasse lydoplevelsen i realtid. Denne hub kan vise PC-metrics, administrere lydkilder og justere indstillinger under spil. Det trådløse headset understøtter fire tilslutningsmuligheder: Razer HyperSpeed Wireless, Bluetooth, USB og 3,5 mm jack. Det betyder, at spillere kan skifte mellem deres PC, konsol eller mobile enhed uden problemer. En særlig funktion ved Kraken V4 Pro er muligheden for at blande lyd fra både 2,4 GHz og Bluetooth-kilder samtidigt, hvilket giver en rig, lagdelt lydoplevelse.

 

Razer Kraken V4 Pro er også udstyret med Razer HyperClear Super Wideband-mikrofon, der leverer klar stemmekvalitet. Med Razer TriForce Bio-Cellulose 40 mm drivere og THX Spatial Audio leverer headsettet en naturlig lyd med dyb bas og krystalklar lyd. Prisen på Kraken V4 Pro er omkring 3.150 kr. (449,99 EUR), og det er tilgængeligt fra den 28. september 2024 på Razer.com og hos autoriserede forhandlere.

 

Stor softwareopdateirng til Razer Synapse

Udover produktlanceringerne annoncerede Razer også en opdatering til deres softwareplatform, Razer Synapse 4. Denne nye version af softwaren er 30 % hurtigere end forgængeren og tilbyder nye funktioner, der gør det nemmere for brugere at tilpasse deres spiloplevelse. Synapse 4 understøtter også eksisterende enheder og tilføjer funktioner som præcisionsjustering af DPI, forbedret asymmetrisk cut-off og flere makroindstillinger.

 

Endelig blev der givet en teaser om Razer’s 20-års jubilæum i 2025, hvor de vil relancere deres ikoniske Boomslang-mus i en moderne version.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.