Forside * Nyheder

Ny smart videodørklokke fra Tapo lanceres i Danmark

-

Tapo har netop annonceret lanceringen af deres nyeste produkt på det danske marked – Tapo D235 videodørklokken. Denne avancerede dørklokke er udstyret med et 2K 5MP kamera, der leverer god billedkvalitet og fanger detaljer ned til den mindste grad takket være et 180° ultravidvinkel kamera.

Dørklokken kommer med både trådløse og kablede strømmuligheder, og tilbyder op til 210 dages batterilevetid med et 10.000mAh genopladeligt batteri. For dem, der foretrækker kablede løsninger, tilbyder Tapo D235 kontinuerlig overvågning med pre-roll videooptagelse, der sikrer, at ingen vigtige begivenheder går ubemærket hen.

Annonce:

AI indbygget

Med indbygget AI-teknologi kan Tapo D235 identificere mennesker, kæledyr, køretøjer og endda pakker, hvilket øger sikkerheden omkring din bolig. Videodørklokken understøtter også tovejskommunikation via Tapo-appen, der er gratis at downloade, hvilket giver brugerne mulighed for at interagere med besøgende i realtid, uanset hvor de befinder sig.

Videodørklokken er designet til at modstå al slags vejr og er certificeret med IP66, hvilket garanterer dens driftssikkerhed under både regn og solskin. For øget sikkerhed kommer den også med en tyverialarm og muligheden for at oprette brugerdefinerede aktivitetszoner, der kan overvåge specifikke områder af en ejendom.

Tapo D235 tilbyder desuden fleksibilitet i lagring af data, med support for både lokal lagring på microSD-kort op til 512GB og cloudlagringstjenester gennem Tapo Care. Enheden er kompatibel med både Alexa og Google Assistant, hvilket gør den til et alsidigt og brugervenligt tilskud til ethvert smart home-system.

Forventes på markedet i løbet af efteråret, lover Tapo D235 at revolutionere måden, hvorpå danskere interagerer med deres hjemmesikkerhed.

 

Pris og tilgængelighed:

Tapo D235 er allerede tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 1.199 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.