Forside * Nyheder

Nu kan du også sende penge med MobilePay til Sverige

-

Det er nu muligt for MobilePay-brugere i Danmark at sende penge til personer i Sverige.

Dette markerer en vigtig milepæl for den populære betalingsapp, da det nu er muligt at sende penge på tværs af alle de fire nordiske lande – Danmark, Norge, Sverige og Finland – via enten MobilePay eller søsterappen Vipps. Denne nyhed blev offentliggjort af Vipps MobilePay i en pressemeddelelse.

Annonce:

Gebyrer og lanceringsfordele

For brugere, der sender penge over landegrænserne, vil der være et gebyr på fire procent af det samlede beløb. Men i forbindelse med lanceringen i Sverige er gebyret nedsat til to procent frem til udgangen af oktober. Der kan desuden forekomme et ekstra valutatillæg fra brugerens bank, ligesom det er tilfældet, når man bruger sit dankort i udlandet. Til gengæld er det gratis at modtage penge fra udlandet.

Med denne udvidelse kan Vipps og MobilePay nu nå deres cirka 12 millioner brugere på tværs af Danmark, Norge, Sverige og Finland med en smidig og bekvem løsning til pengeoverførsler på tværs af grænser.

MobilePays historie

MobilePay blev lanceret i 2013 af Danske Bank som en enkel måde at sende penge mellem brugere på via mobilen. Ideen bag appen var at gøre det let at overføre penge uden at skulle bruge kontanter eller netbankoverførsler. Siden lanceringen er appen vokset markant og blevet en fast del af danskernes hverdag.

I 2022 fusionerede MobilePay med den norske betalingsapp Vipps, og sammen dannede de selskabet Vipps MobilePay. Denne fusion gjorde det muligt at udvide deres tjenester på tværs af landegrænser og understøtte pengeoverførsler mellem flere nordiske lande.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.