Forside * Fokus

NU IGEN: YouSee sætter prisen op på TV-pakker og telefoni

-
Foto: recordere.dk

Det bliver dyrere at være YouSee-kunde fra næste år, når priserne på tv-pakker stiger markant.

For op imod 900.000 danske husstande betyder det en prisstigning på mellem 240 og 600 kroner årligt. Prisstigningen vil træde i kraft ved årsskiftet, oplyser YouSee til B.T.

De kommende prisstigninger betyder, at kunder med de største og mest indholdsrige pakker kan forvente at betale op til 50 kroner mere om måneden. Mindre pakker vil opleve en stigning på omkring 20 kroner. Samtidig stiger prisen på fastnettelefoni med 40 kroner, mens DSL-abonnementer vil stige med 20 kroner om måneden.

Annonce:

 

Stigende omkostninger til sport

Ifølge YouSee skyldes prisstigningerne primært de stigende omkostninger til sportsindhold. Christian Morgan, CEO hos Yousee, udtaler i en skriftlig kommentar til B.T., at indholdsomkostninger, særligt til sport, har været i kraftig stigning. Han understreger, at det er vigtigt for kunderne på de store tv-pakker at have adgang til de største sportsbegivenheder, men at dette nødvendiggør prisstigninger.

“Vi oplever stigende omkostninger – ikke mindst til indhold, og særligt sport. For at kunne fortsætte med at tilbyde de vigtigste kanaler og sportsbegivenheder er prisstigninger desværre nødvendige,” siger Christian Morgan.

 

Muligheder for at undgå prisstigninger

YouSee tilbyder dog et alternativ til kunder, som ikke ønsker at betale for sportsindhold. Der sker ingen prisstigning på YouSee Play, hvilket giver kunderne mulighed for at fravælge det dyre sportsindhold og skræddersy deres tv-pakker efter eget ønske. Ifølge YouSee kan dette være en løsning for dem, der ønsker at reducere omkostningerne.

Det forventes, at mange kunder vil være utilfredse med endnu en prisstigning. Christian Morgan forsikrer dog, at YouSee gør alt for at holde omkostningerne nede gennem forhandlinger med indholdsudbydere.

“Vi gør alt, hvad vi kan i forhandlinger og dialoger for at sikre de bedst mulige priser for vores kunder. Men vi kan ikke undgå, at priserne på indhold, særligt sport, fortsat stiger,” udtaler han.

Prisændringerne følger en tendens, hvor flere tv-udbydere har hævet priserne på deres tjenester i løbet af det seneste år, hvilket skaber øget pres på danske forbrugere, der i forvejen er påvirket af stigende leveomkostninger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.