Forside * Nyheder

Netatmo introducerer omajin, et nyt smart home-brand

-

Det franske firma Netatmo, kendt for sine smart home-produkter, har lanceret omajin – en ny produktlinje designet til at gøre intelligent hjemmeteknologi mere tilgængelig.

Siden 2011 har Netatmo specialiseret sig i at udvikle produkter inden for sikkerhed, komfort og vejr, og med omajin sigter de nu efter et bredere publikum.

Annonce:

 

“Med omajin ønsker vi at gøre det smarte hjem mere tilgængeligt for flere mennesker, ved at tilbyde brugervenlige enheder, der forenkler hverdagen,” udtaler Alexandre Menu, CEO hos Netatmo. Omajin adskiller sig ved at tilbyde prisvenlige og nemt anvendelige produkter, og mærket er tænkt som en ‘lillesøster’ til Netatmo, men med et legende og energisk udtryk.

 

Det nye brand udnytter erfaringerne fra Netatmo og kvalitetskriterierne fra Legrand, og henvender sig til et nyt segment i det hastigt voksende marked for smart home-produkter. “Flere og flere ønsker intelligente enheder i deres hjem. Her kommer omajin ind som en ideel løsning,” tilføjer Menu.

 

Omajins første produktserie omfatter en række enheder: en babyalarm, et solcelledrevet overvågningskamera, indendørs og udendørs overvågningskameraer, en videodørklokke og en smart stikkontakt. Disse produkter kombinerer høj funktionalitet med brugervenlighed, hvor f.eks. babyalarmen tilbyder vidvinkelkamera, nattesyn, bevægelsesdetektering og realtidsnotifikationer via en smartphone-app.

Netatmo fortsætter parallelt med udviklingen af produkter inden for deres traditionelle kategorier, mens omajin og Netatmo vil eksistere som komplementære brands under samme paraply. Produkterne fra omajin er allerede tilgængelige via den tilhørende mobilapp på både iOS- og Android-platforme.

 

Pris og levering

  • omajin babyalarm med kamera bliver tilgængelig fra september 2024 til en vejledende udsalgspris på 699,00 hos udvalgte forhandlere.
  • omajin solcelledrevet kamera bliver tilgængelig fra september 2024 til en vejledende udsalgspris på 1.279,00 kr. hos udvalgte forhandlere.
  • omajin trådløs videodørklokke bliver tilgængelig fra september 2024 til en vejledende udsalgspris på 1.049,00 kr. hos udvalgte forhandlere.
  • omajin trådløst kamera bliver tilgængelig fra september 2024 til en vejledende udsalgspris på 899,00 kr. hos udvalgte forhandlere.
  • omajin smartstik bliver tilgængelig fra september 2024 til en vejledende udsalgspris på 159,00 kr. hos udvalgte forhandlere.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.