Forside * Featured

Mobile Pay har lyttet og bringer gruppe-funktioner tilbage

-

Nu bliver det igen muligt at anmode flere personer om penge samtidig, og der er to forskellige løsninger.

MobilePay har lyttet til brugernes ønsker og lancerer nu en længe ventet funktion, der gør det muligt at anmode flere personer om penge på én gang. Det skriver Ekstra Bladet.

Annonce:

Funktionen, som tidligere har været efterspurgt af mange, begyndte at rulle ud mandag og forventes at være tilgængelig for alle brugere inden udgangen af denne uge.

Den nye opdatering giver brugerne to forskellige muligheder for at anmode om penge:

  • Man kan enten dele et beløb mellem sig selv og andre og selv bestemme, hvor meget hver enkelt person skal betale. Dette er særligt nyttigt ved sociale arrangementer som byture eller middage.
  • Alternativt kan man anmode flere personer om det samme beløb på én gang, for eksempel hvis man har lagt ud for en gave.

“Gruppeanmodninger er en funktion, som rigtig mange har savnet. Nu er den tilbage – og samtidig kommer der også en funktion til at dele en regning lynhurtigt og meget, meget nemt,” fortæller Anette Bøje, landechef for MobilePay i Danmark, til Ekstra Bladet.

Hun tilføjer desuden, at MobilePay har flere nye funktioner på vej og glæder sig til at præsentere dem for brugerne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.