Forside * Featured

Milo Lyd og Billede i Rødovre konkurs

-
Foto: recordere.dk

Panasonic Center og Bang & Olufsen forhandler, Milo Lyd og Billede, er under konkurs

Radio/tv-butikken i butikscentret Rødovre Centrum, Milo Lyd og Billede, er under konkurs. Lokalerne er blændet af, hjemmesiden er lukket, og CVR-registeret melder under konkurs.

Milo Lyd og Billede var et Panasonic Center, Bang & Olufsen forhandler og en stor Sonos-forhandler. Butikken åbnede i Rødovre Centrum for nogle år siden. Men tirsdag i sidste uge var det slut, efter indehaver Rene Milo var i skifteretten og butikken blev taget under konkurs.

Annonce:

Lukningen af butikken er kommet meget pludseligt, da man stadig kan finde den i butiksoversigten på Rødovre Centrums hjemmeside.

 

Foto: recordere.dk

Åbnede i 2018

Milo Lyd & Billede flyttede efter 40 år på Valhøjs Allé i Rødovre til to store butikker i Rødovre Centrum, hvor den nåede at ligge i lidt over 6 år. Og igennem tiden har de haft flere kundearrangementer og pakke tilbud på Panasonic, B&O og Sonos.

 

foto: recordere.dk

I det sidste års tid har Milo Lyd & Billede haft selskab af en Power der åbnede i samme center, men i dei seneste år har overskudet i Milo faldet år for år.

Men nu er det slut med Panasonic Center i Rødovre Centrum, og  eneste Panasonic Center tilbage på Vestegnen er nu Panasonic Center Rødovre (Roskildevej 260, 2610 Rødovre), hvor butikschef Jimmy Bjergsted og hans ansatte står klar til hjælpe de kunder som er på jagt efter Panasonic TV og AV-udstyr, eller er kommet i klemme efter Milo’s konkurs.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.