Forside * Nyheder

IFA: Sony lancerer nye lukkede monitorhovedtelefoner til musikproduktion

-

Sony har i dag præsenteret MDR-M1 Reference Closed Monitor Headphones, som er udviklet i samarbejde med professionelle lydteknikere og musikproducere.

Hovedtelefonerne er designet til at levere nøjagtig lydgengivelse, hvilket gør dem velegnede til musikproduktion og lydredigering i forskellige miljøer.

Annonce:

MDR-M1 har en lukket akustisk struktur, som reducerer omgivende støj og minimerer lydlækage. Hovedtelefonerne er udstyret med specialudviklede drivere, der understøtter ultrabredbåndsafspilning fra 5Hz til 80kHz. Denne teknologi sikrer, at både lave og høje frekvenser gengives præcist og uden forvrængning. En indbygget tunet port, kaldet Beat Response Control, optimerer de lave frekvenser og giver en stram basrespons.

Sony har udviklet MDR-M1 i tæt samarbejde med lydteknikere som Mike Piacentini fra Battery Studios og Akihiro Nishimura fra Power Station på Berklee NYC. Begge eksperter har bidraget til at sikre, at hovedtelefonerne tilbyder en nøjagtig referenceoplevelse på tværs af forskellige lydformater og miljøer. Piacentini fremhæver vigtigheden af præcise referencehovedtelefoner i musikproduktion, mens Nishimura påpeger, at hovedtelefonernes tonale balance minder om professionelle kontrolrum.

 

Komfort har været et centralt element i udviklingen af MDR-M1. Hovedtelefonernes ørepuder er designet med lav-elastisk polstring, som sikrer en tæt og behagelig pasform, hvilket gør dem velegnede til lange lydsessioner. MDR-M1 leveres med to kabler, et længere og et kortere, der kan tilpasses forskellige produktionsmiljøer.

MDR-M1 bliver tilgængelige i september 2024 til en vejledende udsalgspris på 2000 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.