Forside * Featured

Her er iPhone 16 Pro og Pro Max

-

Så blev det tid til nye iPhone 16 Pro og Pro Max telefoner, og selvom mange ting ikke kommer til Danmark fra starten var der enkelte spændende nyheder.

Stadig skuffet over at Apple Intelligence ikke kommer til Danmark foreløbigt skulle det blive spændende om der er noget som motiverer til at opdatere sin iPhone.

Annonce:

6,3″ Pro og 6,9″ Pro Max skærme

Apple har gjort skærmene større, og telefonerne kommer med Grade 5 Titanium rammer. Og der er også flere nye titanium farver.

Også på Pro familien af iPhone 16, har Apple forbedret kølingen for at kunne køre Apple Intelligence og spil med den nye A18 chip.

 

Apple Intelligence i fokus – A18 Pro chipset

For at få Apple Intelligence har Apple valgt at give alle Pro modeller i år den nye A18 Pro chip. Chipsettet er 3nm, der er mindre og mere energi effektivt.

A18 Pro bruger 20% mindre strøm end A17 Pro, der var i iPhone 16 familien. Den er op til 15% hurtigere end iPhone 15 Pro A17 Pro, og GPU’en er også blevet hurtigere.

Du får 16-core teknologi, og endnu bedre performance som du får 6-core GPU.

Pro chipsettet har også dedikerede Advanced Media funktioner i chipsettet.

 

 

Kameraet er på 48MP

Apple er glad for egne betegnelser, og du får et 48MP Fusion Camera på bagsiden, og du får også et 48MP ultra wide kamera og et 12MP 5X telefoto kamera.

Den dedikerede kameraknap som kommer på iPhone 16 kommer også på Pro og Pro Max, kan bruges til både at tage billeder og video, og du kan også lave stryge bevægelser der kan bruges til f.eks. Zoom.

Apple har også forbedret flere forskellige “Styles”, der minder lidt om de filtre man kender fra f.eks. Fujifilm X100 serien. Det ser super lækkert ud.

På videosiden har Apple opgraderet deres forskellige måder at optage video på. Apple viste en cinematic slowmotion, og den så ret imponerende ud. 4K120FPS slowmotion er imponerende.

Du kan optage i både Dolby Vision i 4K.

Der er 4 indbyggede mikrofoner i telefonen, som også har indbygget Spatial Audio Capture og støjreduktion på det du optager.

Apple introducerer Audio Mix, som kan adskille forskellige lydkilder baseret på de forskellige mikrofoner.

Apple har også opdateret Voice Memos, så du kan lægge yderligere lydspor på en eksisterende optagelse. Dette kommer i en opdatering senere i år.

Apple viste også at de havde lavet den nye Weeknd musik udelukkende på iPhone 16 Pro Max. Det er godt nok spændende og uhyggeligt for andre kameraproducenter at se hvor langt man kan komme med en smartphone i dag.

 

Nye Magsafe etuier og opladere

De nye iPhone 16 Pro og Pro max understøtter Qi2 for hurtigere trådløs opladning. Noget som vi savnede på Google Pixel serien som vi testede for nyeligt.

 

Pris og levering

iPhone 16 Pro starter ved 9.499,- og iPhone 16 Pro Max starter ved 11.499,-. Modellerne kan leveres fra 20. september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.