Forside * Featured

Her er de nye Apple Watch-modeller – opdateret med pris

-
Apple Watch Ultra 2 i Satin Black, Apple Watch Series 10, og Apple Watch SE. (Foto: Apple)

Apple har netop præsenteret deres nye Apple Watch Series 10, samt en ny farve til Apple Watch Ultra 2. Med en 40 procent lysere OLED-skærm, er dette det første Apple-smartur med en skærm, der gør det lettere at se urskiven fra alle vinkler. Skærmen er samtidig 30 procent større skærm end tidligere modeller (Apple sammenlignede med Series 6).

(Foto: Apple)

Series 10 er også 10 procent tyndere end sin forgænger, hvilket gør det til det tyndeste Apple Watch nogensinde. Apple har blandt andet gjort højttalerne mindre. Alligevel kan du nu også foretage medieafspilning direkte fra uret, der spiller ud gennem højttalerne.

Annonce:

Hjernen i Series 10 er S10-chippen fra Apple Silicon, som lover hurtigere ydeevne og bedre strømbesparelse. Opladning er også blevet forbedret takket være en ny effektiv opladningsspole, der gør dette til det hurtigst opladende Apple Watch til dato.

Nye urskiver og metaldesigns kombineres med skærmens bredere anskuelsesvinkel til at give et mere samlet metal-look (Foto: Apple)

Apple Watch Series 10 kommer i en ny version med anodiseret aluminium i “Jet Black”. En ny finish i titanium erstatter den tidligere stålversion. Det har reduceret vægten med 20 procent, hvilket gør Series 10 lettere og mere komfortabel at bære.

Søvnapnø-diagnose i 150 lande

Apple har også introduceret en række sundhedsfunktioner, herunder detektering af søvnapnø via en kombination af accelerometeret og maskinlæring, som overvåger din vejrtrækning.

Apple Watch Series 10 kommer med søvnapnø-analyse i 150 lande (Foto: Apple)

For vandglade udendørsfolk kommer uret med en dybdemåler og en ny vandtemperaturmåler. Sammen med en ny app, der giver information om tidevandet, bliver det nu generelt nemmere at bruge Apple Watch i og under vandet.

Series 10 indeholder også nye urskiver, der passer til de nye metalfinishes. Apple Watch-brugere kan også bruge maskinlæring til at fremhæve deres fotos i en helt ny “Photos”-funktion. Apple lover 18 timers batterilevetid.

Klar 20. september

Med WatchOS 11 er uret nu integreret med Apple Intelligence, men som bekendt ikke i EU endnu. Vi må se, hvad det betyder for de nye funktioner ovenfor.

Apple Watch Ultra 2 kommer nu i den sorte Satin Black-farve (Foto: Apple)

Apple Watch Series 10 kan forudbestilles nu og kommer på gaden den 20. september. Den amerikanske pris er 399 dollar – vi venter stadig på den officielle danske pris, men opdaterer den, når vi har den.

Der kom ikke nogen Apple Watch Ultra 3 i denne omgang, men Ultra 2 er nu kommet i en “Satin Black”-finish. Den kan også forudbestilles nu med levering 20. september. Den amerikanske pris er 799 dollar, og vi opdaterer prisen, når vi har den.

OPDATERET kl. 11:45 – Apple Watch Series 10 starter ved 3.599 kroner og den nye version af Apple Watch Ultra 2 ved 7.199 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.