Forside * Nyheder

Google Pixel-telefoner kan nu måle kropstemperatur i Danmark

-
Kamera på Pixel 9 Pro XL (foto: recordere.dk)

Google har netop rullet en opdatering ud til nyere Pixel-telefoner, som gør det muligt at måle kropstemperaturen på mennesker.

Hidtil har den indbyggede termometer-funktion kun kunnet måle temperaturen på genstande, men med den nye opdatering, som allerede blev lanceret tidligere i år i USA, bliver funktionen nu også tilgængelig for brugere i Danmark og resten af Europa. Det rapporterer teknologisiden 9to5google.

Med opdateringen vil brugerne kunne se en ny indstilling kaldet “Kropstemperatur” på appens startskærm. Herfra kan man nemt måle sin temperatur ved at holde telefonen tæt på panden og derefter tindingen. Hele processen tager kun fire sekunder, og telefonen guider brugeren undervejs. Resultaterne kan gemmes i op til syv dage i appen eller eksporteres til Fitbit-appen, hvor de kan bruges til at holde styr på ens sundhedsdata over tid.

Annonce:

 

Support til funktionen vil i første omgang blive tilgængelig for Pixel 8 Pro, Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL, men kræver, at telefonen har et aktivt sim- eller eSim-kort for at fungere. Fitbit har også offentliggjort en detaljeret supportartikel, der forklarer den nye funktion, og hvordan den kan integreres med deres platform.

Den nye funktion udvider mulighederne for sundhedsovervågning med Pixel-telefoner og er en del af en bredere trend inden for teknologi, hvor smartphones i stigende grad bliver værktøjer til personlig sundhedspleje.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.