Forside * Nyheder

DJI præsenterer ny kompakt drone – DJI Neo

-

DJI har lanceret deres nyeste drone, DJI Neo, som er firmaets mest kompakte og letteste model til dato. Med en vægt på blot 135 gram kan dronen operere uden brug af fjernbetjening.

Neo er udstyret med AI-teknologi, som gør det muligt at følge og spore motiver automatisk, samt QuickShots, der tilbyder forskellige optagelsestilstande.

Annonce:

Dronen optager i 4K-opløsning ved 30 billeder i sekundet og kan tage 12 MP-stillbilleder. En indbygget stabilisator, kombineret med RockSteady- og HorizonBaltinging-teknologi, sikrer, at optagelserne forbliver jævne, selv ved høj hastighed eller under manøvrer i luften. Neo har en flyvetid på op til 18 minutter pr. opladning og kan vende tilbage til brugerens håndflade ved afslutningen af en flyvning.

 

Neo kan betjenes via DJI Fly-appen, som gør det muligt at styre dronen ved hjælp af virtuelle joysticks på smartphone-skærmen. Dette giver en kontrolrækkevidde på op til 50 meter. Derudover understøtter dronen tilslutning til DJI’s fjernbetjeninger og goggles for at øge rækkevidden op til 10 kilometer ved brug af DJI RC-N3.

 

Neo har 22 GB internt lager, hvilket tillader lagring af op til 40 minutters 4K-video eller 55 minutters optagelser i 1080p. Dronen understøtter også automatisk Return to Home (RTH)-funktion, hvilket gør flyvningen mere sikker og brugervenlig. Videoer kan hurtigt overføres til en smartphone via Wi-Fi, og optagelserne kan redigeres direkte i DJI Fly-appen.

DJI Neo er tilgængelig fra DJI Store Nordics og udvalgte forhandlere til 1.599 DKK. Fly More Combo-udgaven koster 2.749 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.