Forside * Nyheder

DJI Osmo Action 5 – Nyt actionkamera til de aktive

-

DJI har netop lanceret Osmo Action 5 Pro, et nyt action-kamera, der retter sig mod brugere med behov for professionel billedkvalitet under krævende forhold.

Kameraet tilbyder et dynamisk omfang på 13,5 eksponeringstrin, hvilket gør det muligt at optage i både meget lyse og mørke omgivelser. Med en speciel nattilstand er det særligt velegnet til optagelser i svagt lys, og det kan levere skarpe billeder selv under udfordrende lysforhold.

 

Annonce:

Osmo Action 5 Pro er udstyret med en forbedret batterilevetid på op til fire timers kontinuerlig optagelse og kan lynoplades, så blot 15 minutters opladning giver to timers ekstra optagetid. Kameraet fungerer også ved ekstreme temperaturer ned til -20 °C, hvilket gør det anvendeligt i forskellige klimaer.

En af de unikke funktioner er kameraets evne til automatisk at holde motivet centreret i billedet ved hjælp af smart teknologi til sporing, hvilket forenkler optagelsen af bevægelige motiver. Kameraet er desuden vandtæt ned til 20 meter uden brug af ekstra beskyttelse og tilpasser automatisk optagelsen ved under- og overfladevandsoptagelser.

De opgraderede OLED-skærme foran og bagpå gør det nemmere at komponere billeder og videoer, selv i stærkt sollys. Derudover kan kameraet nemt kobles til DJI’s trådløse mikrofon for at sikre lyd i høj kvalitet uden behov for ekstra udstyr.

Osmo Action 5 Pro henvender sig til eventyrere og professionelle, der ønsker en pålidelig løsning til optagelser under alle forhold.

Avancerede funktioner til at optimere dine optagelser

  • 47 GB indbygget lager med en yderligere optimeret bithastighed til mindre filstørrelser
  • Højhastighedsoverførsel op til 80 MB/s via Wi-Fi 6.0 eller USB 3.0
  • Wi-Fi Livestreaming understøttes i forskellige opløsninger
  • Tidskode gør det muligt hurtigt at synkronisere optagelser fra flere kameraer
  • Live-fotos muliggør 3-sekunders videoer konverteret til dynamiske fotos
  • Pre-Rec begynder at optage øjeblikke før den officielle optagelse starter
  • Fremhæv for hurtigt at markere vigtige øjeblikke for at fremskynde redigeringsprocessen

 

Pris og levering

Osmo Action 5 Pro er tilgængelig i dag fra DJI Store Nordic og autoriserede forhandlere i følgende udgaver:

  • Osmo Action 5 Pro Standard Combo 2.999 kr. inkluderer selve kameraet, et batteri på 1950 mAh, et case, linsedæksel samt adapter til montering.
  • Osmo Action 5 Pro Adventure Combo 3.799 kr. indeholder det samme som Standard Combo, plus Quick-Release Adapter Mount (mini), en opladerkasse til flere batterier og 1,5 m teleskopstang.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.