Forside * Nyheder

Disney+ bremser nu for kontodeling

-
Foto: recordere.dk

Disney+ aktiverer indsats mod kontodeling i Danmark

Streamingtjenesten Disney+ har nu indført deres længe annoncerede tiltag mod kontodeling i Danmark og flere andre lande. Det betyder, at du ikke længere kan dele din konto med personer uden for din husstand uden at betale ekstra. Det skriver digitalt.tv

Dette sker samtidig med, at Disney+ har fået rettighederne til at streame Europa League og Conference League, men kontodelingsindsatsen er en del af en global strategi og ikke specifikt relateret til sportsrettighederne.

Annonce:

Mulighed for ekstra bruger uden for husstanden

For dem, der stadig ønsker at dele deres Disney+ konto, tilbyder platformen nu en løsning. Du kan tilføje én ekstra bruger uden for din husstand til en pris på 49,- kr. om måneden, hvis du er Premium eller Standard-abonnent.

Har du et Standard-abonnement med reklamer, er prisen for en ekstra bruger 39,- kr. om måneden. Dette bringer prisen tæt på det, som et abonnement med reklamer koster i sig selv.

Det er vigtigt at bemærke, at denne mulighed kun er tilgængelig for kunder, der abonnerer direkte hos Disney+. Har du Disney+ som del af en tv-pakke eller gennem et mobilabonnement, kan du ikke tilføje en ekstra bruger.

Sådan håndteres husstandskontrol

Disney+ registrerer automatisk, hvilke enheder der tilhører din husstand, baseret på din abonnementsaktivitet, tilknyttede enheder og internetforbindelse.

Hvis en enhed bruges uden for husstanden, vil du muligvis modtage en besked om, at den ikke er en del af husstanden. I sådanne tilfælde kan du vælge at opdatere husstandsinformationen, men der kan være en grænse for, hvor mange gange husstanden kan opdateres.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.