Forside * Nyheder

Alle iPhone 16-modeller får hurtigere opladning

-

iPhone 16 understøtter op til 45W USB-C-hurtigopladning på kabel og 25W trådløst

Alle iPhone 16-modeller understøtter nu op til 45W kablet hurtigopladning via USB-C-porten, ifølge en ny certificering fra Kinas Kvalitetscertificeringscenter. Det skriver 9to5mac.

Denne opdatering, som er blevet opdaget af ShrimpApplePro på platformen X, viser, at iPhone 16-modellerne er testet ved 5-15 volt og 3 ampere, hvilket giver op til 45 watt opladningseffekt.

Annonce:

Dette er en markant forbedring i forhold til iPhone 15, der nåede maksimalt 27-29W. Rygtet om hurtigere opladning for iPhone 16 har cirkuleret længe, men Apple har ikke officielt kommenteret på den præcise opladningshastighed for de nyeste modeller. De nævnte dog, at MagSafe kan levere op til 25W trådløs opladning på iPhone 16-modellerne, ved brug af den rigtige adapter.

Apple afslørede iPhone 16 og iPhone 16 Pro i mandags, og forudbestillinger begynder fredag, med levering til kunder fra den 20. september. Modellerne har også nye funktioner, herunder en dedikeret kamera-knap og større skærme på Pro-modellerne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.