Forside * Nyheder

Nye AirPods 4 har funktioner fra Pro-modellen – opdateret med pris.

-
AirPods 4. (Foto: Apple)

Apple lancerede i dag de nye AirPods 4, der kommer med forbedret lydoplevelse og flere af de avancerede funktioner fra AirPods Pro.

Apple har analyseret tusindvis af øreformer for at opnå en mere komfortabel pasform. Sammen med den indbyggede H2-chip og en ny akustisk arkitektur leverer AirPods 4 bedre bas og klarere diskant-frekvenser. Derudover kan Spatial Audio nu skræddersys til ens hørelse med Personalized Spatial Audio. Der er også bedre stemmeisolering i AirPods 4.

(Foto: Apple)

De nye AirPods 4 kommer i to modeller: en med avancerede funktioner som aktiv støjreduktion (ANC) og en uden. Modellen med ANC inkluderer også Adaptive Audio, der justerer til omgivelserne automatisk, samt Transparency Mode, der gør det muligt at høre omgivende lyde.

Annonce:

Versionen uden ANC mangler disse funktioner, men begge modeller er udstyret med muligheden for at styre Siri med hovedbevægelser. Dette er også er på vej til AirPods Pro.

Den dyreste af de to nye AirPods-modeller kan lades op trådløst (Foto: Apple).

Batterilevetiden er angivet til at være op til 30 timer med det nye, mindre, USB-C-udstyrede opladningsetui. Trådløs opladning er forbeholdt ANC-modellen.

AirPods Max i nye farver

Den amerikanske pris for modellen uden ANC er 129 dollars, mens den mere avancerede model koster 179 dollars – vi opdaterer med danske priser, når vi har dem. Begge versioner kan forudbestilles nu og vil være tilgængelige i butikkerne fra den 20. september.

AirPods Max kommer nu i en række nye farver (Foto: Apple)

AirPods Max har også modtaget en opdatering, dog er den eneste opgradering på hardware-siden at hovedtelefonerne nu har USB-C. Dertil kommer den nye version af AirPods Max i flere nye farver, herunder sort, blå, lilla og orange.

(Foto: Apple)

Apple annoncerede ingen hardwareopdateringer til AirPods Pro, men en kommende softwareopdatering vil introducere nye funktioner målrettet personer med høretab. Det sidste er en tendens, der ses blandt flere producenter af trådløse øretelefoner. Det er dog uvist, hvordan lokale reguleringer i EU og Danmark vil påvirke tilgængeligheden af disse funktioner.

OPDATERET kl. 11.45: AirPods 4 uden ANC koster 1.199 kroner, mens modellen med ANC og de andre funktioner koster 1.599 kroner. AirPods Max med USB-C og nye farver koster 4.599 kroner.

(Foto: Apple)
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.