Forside * Nyheder

YouSee lancerer ny sportskanal fra Viaplay

-
Værter og eksperter på sportskanalen Viaplay Sport News

Fra mandag den 19. august får alle YouSee’s tv-kunder adgang til en ny sportskanal, Viaplay Sport News, som en af de første i Danmark. Den nye kanal giver sportsentusiaster mulighed for at følge de seneste sportsnyheder døgnet rundt.

Viaplay Sport News er skræddersyet til dem, der ønsker at holde sig opdateret på sportsnyheder fra hele verden, med dækning fra morgen til aften. Blandt værterne er Stine Jensen, tidligere vært på ONSIDE, og Mikkel Borg, kendt fra Champions League-håndbold og Superligaen. Kendte sportsprofiler som Thomas Gravesen, Michael Rasmussen og Jason Watt vil også bidrage som eksperter.

Kim Poul Christensen, mediedirektør i YouSee, udtaler: “Lanceringen af Viaplay Sport News er et spændende initiativ fra Viaplay Group, der viser deres seriøsitet i sportsdækning. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder adgang fra dag ét.”

Annonce:

Den nye sportskanal kommer i forlængelse af en sportsfyldt sommer med store begivenheder som EM i fodbold, Tour de France, Wimbledon og OL. Viaplay Sport News vil give bred dækning af sportsbegivenheder på tværs af grene og tidszoner.

YouSee’s tv-kunder kan se frem til at nyde kanalen året ud via Eventkanalen. Afgørelsen om kanalens fortsatte tilgængelighed efter den 31. december vil blive annonceret senere på året.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.