Forside * Featured

Her er Google Pixel 9 / Pro / Pro XL – Og de ser lækre ud.

-
Google Pixel 9 familien

Google har valgt at lancere hele deres nye Pixel 9 familie tidligere i år, og komme foran både Apple og Samsung i AI køen, og det der kommer begejstrer.

Google er klar med den nye Google Pixel 9 familie, og der kommer masser af spændende nyheder. Du kan nu få 4 forskellige telefoner i Pixel familien. Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL og Pixel 9 Fold.

Og uanset hvad du vælger kommer de alle med samme G4 chipset, der lover masser af hestekræfter og enten 12 eller 16GB RAM afhængig af om du tager den almindelige Pixel 9 eller Pro serien.

Annonce:

Pixel 9-telefonerne har et nyt design, der sætter kameraet i centrum med en udvikling af den ikoniske Pixel kamerabjælke. Det nye design er imponerende – og føles også godt i hånden. Desuden er telefonerne ifølge Google dobbelt så holdbare som Pixel 8.

 

Begge har fået den hidtil bedste og mest lysstærke Super Actua-skærm og et nyt 42 MP frontkamera, så man får skarpere og lysere billeder i svagt lys. Google har opdateret finish med en silkeblød glasbagside og polerede metalsider.

 

Pixel 9 er spækket med opgraderinger. Med sin 6,3″ Actua-skærm er Pixel 9 35 % mere lysstærk end Pixel 8 og er blevet vurderet til at være den bedste skærm i sin klasse. Hvad angår kameraet, får du de samme hoved- og ultrawide-kameraer som i Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL. Det er en kæmpe opgradering for det ultrabrede objektiv, fra 12MP på Pixel 8 til 48MP på Pixel 9. Og frontkameraet har nu autofokus til endnu skarpere billeder. Desuden har Pixel 9 ca. 20 % længere batterilevetid ved aktiv brug med skærmen tændt sammenlignet med Pixel 8.

Og så bliver alle Pixel 9-telefonerne endnu bedre med tiden – hver telefon kommer med syv års OS-, Pixel Drops- og sikkerhedsopdateringer.

Pixel 9 Pro sammenlignet med Pixel 9 Pro XL

AI, drevet af Google Tensor G4

De nye Pixel 9-telefoner er drevet af Googles egen Tensor G4. Det er Googles hidtil mest effektive chip, og den er designet til at forbedre dagligdags brug, som f.eks. at åbne apps eller surfe på nettet.

Tensor G4 blev designet sammen med Google DeepMind og er optimeret til at køre Googles mest avancerede AI-modeller. Det bliver den første processor, der kører Gemini Nano med multimodalitet – som hjælper din telefon med at forstå tekst, billeder og lyd.

Pixel Studio er den første billedgenerator af sin slags. Så nu kan du bringe alle ideer til live fra bunden, direkte på din telefon – et ægte kreativt lærred.

Den drives af en kombination af en diFusion-model på enheden, der kører på Tensor G4, og Googles Imagen 3 tekst-til-billede-model i skyen. Med en brugergrænseflade, der er optimeret til nem prompting, stilændringer og redigering, kan du hurtigt bringe dine ideer til samtaler med venner og familie.

 

Kamera med op til 50MP og mange softwareforbedringer

På Pixel 9 får du 50MP Wide og 48mP Ultrawide, og på Pixel 9 Pro familien får du uanset om du vælger Pro eller Pro XL 50MP hovedkamera, 48MP telefoto og 48MP UltraWide. På begge modeller får du 42MP selfie-kamera på forsiden.

Med en forbedret kameraydelse og en nyudviklet billedbehandlings-pipeline vil dine fotos og videoer indfange verden omkring dig mere præcist. Google har også tilføjet AI-funktioner, der hjælper dig med at perfektionere billedet – fra at få alle med på gruppebilledet til at optage videoer med indzoomning.

Der er som regel en udpeget fotograf, som ikke er med på gruppebilleder. Med Add Me får du et billede med alle, der var der – inklusive fotografen – uden at skulle pakke et stativ eller bede en fremmed om hjælp.

Google har genopfundet Panorama for at give detaljerede billeder – selv i svagt lys. Det er den højeste kvalitet af panoramaer i svagt lys på nogen smartphone.

Magic Editor har nye redigeringsmuligheder, så du kan få det billede, du ønsker. Med Auto frame kan du indramme et foto for at få en bedre komposition, og med Reimagine kan du blot skrive, hvad du vil se – f.eks. tilføje vilde blomster til en åben mark – så du kan bringe dine ideer til live.

 

Video Boost – som findes på alle Pro-telefoner – er endnu bedre og behandler Night Sight-videoer dobbelt så hurtigt, når videoerne er uploadet. Og på Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL kan du bruge 48MP 5x telefoto til at optage zoomvideoer i høj opløsning helt op til 20x med Super Res Zoom Video.

 

Pris og levering

Google Pixel 9 og Pixel Pro XL kommer til Danmark den 22. august, og Pixel 9 Pro kommer den 9. september.

Google Pixel 9
  • 128GB: 6.999,-
  • 256GB: 7.999,-
Google Pixel 9 Pro
  • 128GB: 8.599,-
  • 256GB: 9.399,-
  • 512GB: 10.399,-
Google Pixel 9 Pro XL
  • 128GB: 9.399,-
  • 256GB: 10.199,-
  • 512GB: 11.199,-
  • 1TB: 12.399,-

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.