Forside * Featured

TEST: OnePlus Buds Pro 3 – Imponerende in-ears med Dynaudio lyd

-

Vi har testet OnePlus Buds Pro 3, der er et sæt in-ear hovedtelefoner, der imponerer i både lyd og batteritid. De kommer også med Dynaudio designet lyd.

Er du på jagt efter et sæt in-ear hovedtelefoner, og er din fokus på god lyd og batteritid, så er det bare med at bestille de nye OnePlus Buds Pro 3. De er designet i samarbejde med danske Dynaudio, der siden 1977 har designet højttalere og HiFi lyd. I dag er Dynaudio ejet af et kinesisk selskab, men det ændrer ikke ved at Dynaudio stadig har hovedkontor i Skanderborg.

 

Annonce:

Vi har testet de nye OnePlus Buds Pro 3, der kommer i farverne Midnight Opus (mørk) og Lunar Radiance (lys), og kommer til salg til en vejledende pris på 1.599,- DKK.

Her kan du læse hvad vi synes om de nye OnePlus Buds Pro 3 in-ear hovedtelefoner fra OnePlus.

 

OnePlus Buds Pro 3 (foto: recordere.dk)

Design og funktioner

OnePlus Buds Pro 3 kommer i en æske, der udover hovedtelefonerne indeholde et etui med batteri samt ørepropper i størrelsen L, M, S, XS. De medium er monteret som standard på ørepropperne. Udover det får du et lille USB-A til USB-C kabel til opladning, samt nogle manualer der ikke er nødvendige for at komme igang.

 

Modellen vi testede var i Lunar Radiance (lys), men du kan også få en mørk variant der hedder Midnight Opus.

Etuiet er super elegant, selvom den er lavet i hård plast. Den lyse beige variant har et USB-C stik til opladning, og en enkelt diode på ydersiden til at vise om den lader op, og en diode på indesiden der viser det samme når in-ear hovedtelefonerne er sat i etuiet. 

 

OnePlus Buds Pro 3 (foto: recordere.dk)

Stilkene på høretelefonerne er lavet i plastik-chrome, og selve propperne er lavet i enten lys eller mørk plastik med gummi propper i samme farve som hovedtelefonen.

Ørestilkene har haptisk feedback, og fungerer meget på samme måde som Apple AirPods Pro, hvor du kan trykke på stilken, og ud fra hvordan du har sat dem op, kan du indstille lydstyrke, play / pause, næste, forrige og også slå den aktive støjreduktion til og fra.

Som tidligere skrevet kommer de med forskellige størrelse ørepropper. Jeg brugte M og de passede perfekt og sad godt i mine ører.

 

Hovedtelefonerne kommer med en IP55 certificering og vejer 5,29 gram i hvert øre. Etuiet vejer 51 gram. In-ears måler 33.60 × 21.15 × 25.00 mm og etuiet 64.70 × 52.45 × 25.75 mm.

Designet er klart godkendt, og installationen er super let med Bluetooth 5.4 og HeyMelody Appen som findes til både Android og iOS.

 

OnePlus Buds Pro 3 (foto: recordere.dk)

Hvordan lyder OnePlus Buds Pro 3?

OnePlus Buds Pro 3 kommer med to enheder. En 11 mm dual-magnet woofer og en 6 mm Flat Voice Coil tweeter, og jeg må sige at OnePlus Buds Pro 3 lyder simpelthen fantastisk. Oven i det har hver øretelefon hele to DACs indbygget som er optimeret til henholdsvis tweeter og woofer.

 

Jeg er imponeret over hvad OnePlus og Dynaudio har fået ud af deres samarbejde, der startede med Buds Pro 2. Jeg er helt oppe og ringe over over bredden i lydbilledet. Og det er uanset om det er dance-musik, roligt klassiske eller hård rock. Bassen er fyldig men aldrig for dominerende, og diskanten er fantastisk og bliver aldrig for meget. Dette på deres almindelige neutrale indstilling. Du kan selv lave både egne EQ indstillinger og booste bassen hvis du har de lyster, men under hele min test faldt jeg tilbage til standard indstillingen som sad lige i skabet for mig.

Du kan køre en “Gylden Lyd” scanning hvor HeyMelody app’en hjælper dig med at justere begge hovedtelefoner så de lyder optimalt i forhold til din hørelse. Og den lader dig endog lave en før/efter test for at høre om du er enige om den nye opsæt lyder bedre for dig.

Men jeg må indrømme at OnePlus Buds Pro 3 overraskede mig mere end positivt. Jeg havde ikke regnet med at jeg skulle til at høre høretelefoner med så imponerende god en lyd fra OnePlus.

Den aktive støjreduktion fungerer også rigtigt godt. Den dæmper støj op til 50 db, og du kan selv vælge hvor meget den skal dæmpe. Du kan også vælge transparens mode, hvor stemmer kommer igennem. Det er en ganske god ANC, som kan tilfredsstille de fleste.

 

De indbyggede mikrofoner virker også godt til både telefonsamtaler og videomøder.

OnePlus Buds Pro 3 understøtter LHDC 5.0/AAC/SBC codecs og BLE, SPP, HFP, A2DP, AVRCP protokollerne med Bluetooth 5.4.

Lyden er klart godkendt. Dette uanset om du bruger Android eller iOS. Du har naturligvis flere lossless muligheder med Android end på iOS.

 

Foto: Pixabay.com

OK batteritid og trådløs Qi opladning

OnePlus Buds Pro 3 kommer med op til 10 timers batteritid med aktiv støjreduktion slået fra, og 5-7 timer med ANC slået til.

Med etuiet kan du få op til 43 timers batteritid, og når der skal tankes strøm på igen, så skal du bruge op til 2,5 timer for at lade op. Du kan dog lade op til 5 timers musik på 10 minutter.

OnePlus Buds Pro 3 understøtter Qi trådløs opladning og USB-C opladning, men man skal lige være opmærksom på at den trådløse opladning er på forsiden af etuiet, og ikke på bagsiden som normalt.

 

App til både Android og iOS

OnePlus bruger app’en HeyMelody som også bruges af Oppo, og den virker ganske udemærket både på iOS og Android.

Du kan sætte hvordan du bruger hovedtelefonernes touch kommandoer, indstille EQ og lyd, og du kan firmware opdatere hovedtelefonerne hvis der kommer opdateringer.

 

Konklusion – Køb dem – De er for fede til prisen

OnePlus Buds Pro 3 er nok nogle af de bedste hovedtelefoner jeg har testet i det prisleje som de ligger i. Du får ikke bedre lyd til de 1.599,- som de koster.

Du får en rigtig og lyd lyd, en godkendt støjreduktion, og så får du en godkendt batteritid. Og sætter man pris op imod lyd og batteritid, så er det en femstjernet oplevelse. 

Vi giver også OnePlus Buds Pro 3 en “Recordere.dk anbefaler” for det har de fortjent.

OnePlus Buds Pro 3
Konklusion
OnePlus Buds Pro 3 er nok nogle af de bedste hovedtelefoner jeg har testet i det prisleje som de ligger i. Du får ikke bedre lyd til de 1.599,- som de koster.
Plus
Imponerende lyd
God app til både iOS og Android
Sidder godt i øret
God pris
Minus
Jeg har ikke fundet noget nævneværdigt

Pris og levering.

OnePlus Buds Pro 3 koster 1.599,- DKK, og kommer i lys og mørk farve. De kan bestilles hos OnePlus, og mon ikke de også kommer hos andre danske forhandlere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.