Forside * Featured

Stor opdatering af Google Gemini: Introducerer tilpassede AI-profiler og fotorealistisk billedgenerering

-

Google har i dag annonceret en markant opdatering til sin chatbot Gemini, der nu inkluderer den nye funktion “Gems”.

Denne tilføjelse gør det muligt for brugere at oprette og bruge skræddersyede profiler til en lang række aktiviteter, herunder brainstorming, kodning og personlig træning. “Gems” funktionen tillader brugere at skifte mellem forskellige profiler, der er målrettet mod specifikke behov, hvilket gør det lettere at udføre komplekse opgaver og lære nye færdigheder.

Annonce:

Desuden opdateres Geminis billedgenereringsfunktion, Imagen, til at understøtte en højere grad af fotorealisme, og denne funktion er nu tilgængelig på dansk. Med den forbedrede Imagen kan brugere skabe alt fra detaljerede landskabsbilleder til kreative afbildninger af arkitektur, alle forsynet med det virtuelle vandmærke SynthID for at indikere, at billederne er genereret af AI.

 

Jesper Vangkilde, kommunikationschef hos Google Danmark, udtaler: “Generativ AI åbner for utallige muligheder for både personlig og professionel udvikling. Med ‘Gems’ kan vores brugere nu tilpasse chatbotten til præcis deres behov, hvad enten det drejer sig om hjælp til fysiske træninger eller forståelse af komplekse rapporter.”

Opdateringen er begyndt at blive udrullet i dag og vil være tilgængelig på danske enheder i de kommende uger. Med tilføjelsen af Imagen 3 vil både gratis og betalte versioner af Gemini på dansk kunne generere fotorealistiske billeder. Dog vil generering af billeder af personer være eksklusiv for betalingsversionen, Gemini Advanced, og indtil videre kun på engelsk.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.