Forside * Featured

Sonos overvejer at relancere gammel app efter kritik af ny app

-
Foto: recordere.dk

Sonos har haft det svært siden lanceringen af deres nye app i april, der straks mødte skarp kritik fra brugerne. Selvom virksomheden har lagt en plan for at rette op på problemerne, overvejer ledelsen nu at relancere den gamle “S2”-app for at give både sig selv og brugerne en tiltrængt lettelse.

Sidste måned udsendte Sonos’ administrerende direktør, Patrick Spence, en formel undskyldning, hvor han præsenterede en detaljeret tidsplan for, hvordan appen vil blive forbedret. Men ifølge The Verge kan denne plan muligvis ikke være tilstrækkelig til at tilfredsstille kunderne. Derfor har ledelsen drøftet muligheden for at genindføre den gamle app, mens de arbejder på at rette fejlene i den nye version.

Nyheden om en potentiel relancering af den gamle app kommer samtidig med, at Sonos i morges annoncerede en afskedigelse af 100 medarbejdere. Spence afslørede også tidligere på ugen, at det kan koste mellem 20-30 millioner dollars at løse problemerne med den nye app.

Annonce:

 

Nye produkter udskudt

App-problemerne har desuden ført til, at virksomheden har måttet udskyde lanceringen af to nye produkter. Spence har udtalt, at softwareproblemerne har “fuldstændig overskygget” lanceringen af deres Ace over-ear hovedtelefoner. Kilder har fortalt The Verge, at Sonos stadig håber at kunne lancere en af de to forsinkede produkter – en opdateret Arc-lydbar – i oktober.

LÆS OGSÅ: Sonos app-problemer sætter nye produkter på pause

Selvom Sonos overvejer at bringe den gamle app tilbage, er der endnu ikke truffet nogen beslutning. Indtil da forventes virksomheden at holde sig til den to-ugentlige opdateringsplan, som Spence tidligere har annonceret. Denne plan inkluderer forbedringer i stabilitet, brugergrænseflade og funktionalitet, som rulles ud over de kommende måneder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.