Forside * Featured

Sonos dropper planer om genudgivelse af gammel app

-
Foto: recordere.dk

Sonos vil ikke kunne genudgive sin gamle app for at imødekomme kunder, der er utilfredse med den nye version, meddelte Sonos’ administrerende direktør Patrick Spence i dag på Reddit.

Beskeden kommer efter tidligere håb om, at den gamle app kunne tjene som en midlertidig løsning for brugere, der oplever problemer med den nye software.

Spence forklarede, at Sonos indtil for nylig havde arbejdet på at genudgive den tidligere version af appen (S2) som et alternativ for dem, der har haft problemer med den opdaterede app. Efter omfattende test har virksomheden dog konkluderet, at en genudgivelse af den gamle app ville gøre problemerne værre på grund af opdateringer af backend-serverne og den software, der styrer højttalerne.

Annonce:

“Jeg havde håbet, at vi kunne genudgive den gamle app som et alternativ for dem af jer, der har problemer, som vi endnu ikke har løst. Men efter at have testet det grundigt, er vi desværre nødt til at indrømme, at en genudgivelse ville forværre situationen,” skrev Spence i sit indlæg.

 

Hvad er det for en overskrift Sonos?

Kunderne er ikke glade for den udmelding

Sonos’ beslutning om at skrinlægge planerne om at genudgive den gamle app er et tilbageslag for mange kunder, der har klaget over den nye app, siden den blev lanceret i maj. Den nye version har manglet flere nøglefunktioner og været plaget af fejl, hvilket har ført til vedvarende utilfredshed blandt brugerne.

I juli udsendte Sonos en undskyldning og delte en plan for fremtidige opdateringer, der skulle bringe de manglende funktioner tilbage i september og oktober. For nylig har Sonos også udskudt to planlagte produktlanceringer til 2024 for at fokusere på at forbedre appen.

Spence afslørede yderligere, at “den oprindelige arkitekt bag Sonos-platformen” nu igen leder udviklingen, og at virksomheden har samlet deres mest erfarne ingeniører for at sikre, at problemerne med appen bliver løst hurtigst muligt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.